Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. november 25.

„Isten ajándékozza a földre, Isten szólítja az égbe az embert; Ő rendelkezik felérhetetlen bölcsessége és szeretete szerint az életünk felett!” (Jób könyve 1.) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a legdrágább férj, apa és nagyapa, UITZ GYÖRGY életének 88. évében rövid, de súlyos szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Drága halottunk temetési szertartására november 26-án, pénteken 14 órakor a Steinberger kápolnában kerül sor. Gyászoljuk: felesége, leánya és unokája.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, DR. UITZ GYÖNGYI édesapja elhunyta miatti fájdalmukban! Nyugodjon békében, Jézus Krisztus drága szent nevében! A magánrendelő munkaközössége: Kinga, Florica, Margit.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, CĂDAR IOAN (NICA) elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle sógora, Jóska, sógornője, Erzsike, valamint, Ervin, Enikő és Erik.

*

„Nem dobog már a szív, mely a jóság tükre volt, megpihent a két kéz, amely mindig csak adott.” Fájó szívvel, de Isten akaratában, megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CĂDAR IOAN életének 79. évében örökre megpihent. Temetése november 26-án, pénteken 12 órakor lesz a Haşaş kápolnából. Emlékét örökre szívünkben őrizzük! Búcsúzik tőle szerető felesége, lánya, veje és unokái.

*

Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szerettek. Mély fájdalommal emlékezünk COSTA ILONÁRA (szül. SZILÁGYI ILONA, Szalárd), aki 5 éve örökre itt hagyott bennünket. Őt nagyon szerető férje, Gyuri, lánya, Tünde és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, MELLEN JÓZSEF türelemmel viselt, hosszú betegeskedés után, életének 73. évében átadta lelkét a Teremtőjének. Temetése csütörtökön, november 25-én 11 órától a margittai református kápolnától. Emlékét örökké megőrizzük! Gyászolja szerető lánya, Mónika, veje, Árpi, unokája, Yanisz.

*

Megrendülten vettük tudomásul a szeretett testvér, sógor és nagybácsi, MELLEN JÓZSEF elvesztését. Drága JOHNY, a húgunk, ROZIKA után, most már te is gazdagítod az angyalok égi karát. De vicces, vidám arcod mindig előttünk lebeg! Mert akit szeretünk, örökké a szívünkben él. Szomorúan búcsúzik tőled nővéred, Irén, sógorod, Pali, gyerekeik Erzsike, Palika, Levente és családjaik.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, az egyetlen gyermekre, JAKAB ELEK ATTILÁRA halálának tizenhatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerettei.

*

Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. Fájó szívvel emlékezünk a ma négy éve elhunyt édesanyára, nagymamára és dédnagymamára, CSOMÓS JULIANNÁRA (szül. KŐVÁGÓ, Mezőbaj). Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, Olyankor mindig könny szökik a szemünkbe. Rögös volt az út, mely neked jutott, Küzdöttél bátran, mert Isten buzdított. Nem feledjük soha két dolgos kezed, Nem feledjük soha szerető szíved. Egész életeden át dolgozva éltél, Ránk bánatot hagyva, csendesen elmentél. Nem fogjuk már elgyengült kezed, Nem tekint már ránk aggódó szemed. De mindent köszönök neked. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos fia, Imre és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a szeretett DALLOS ÁRPÁD hirtelen elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Búcsúznak tőle a volt sorstársak.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy BOJCÁR JÓZSEF (Örvénd) 81 éves korában elhunyt. Gyászolja szerető felesége, fia és két unokája.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié


Áder János: mindenkinek el kell gondolkodnia azon, fenntarthatóak-e a fogyasztási szokásai
A „dobd el” kultúra ellen szólalt fel az államfő.
Toplistás bűnözőt fogtak el Kaposváron (videó)
Súlyos testi sértés és lopás miatt kell felelnie.
Ismét eltűnt a 14 éves kiskorú fiú
Alapos a gyanú, hogy az omikron variánssal fertőződött két, Dél-Afrikából érkezett személy
 'Alapos a gyanú' arra, hogy a koronavírus omikron variánsával fertőződött meg két személy a Dél-Afrikából hazahozott román állampolgárok közül – közölte csütörtökön az egészségügyi minisztérium.
Madárinfluenza miatt felszámoltak egy tenyészpulyka-állományt Békés megyében
A vírus H5N1 altípusát kedden azonosították a kondorosi telepen.