Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. május 5.

Ma két éve annak a szomorú napnak, amikor a szeretett édesanya, anyós, nagymama, anyatárs, FÜZESI ILONA (szül. TÓTH) megtért Teremtőjéhez. Fájó szívvel emlékezik rá Attila, Erika, Emese és Emma.

*

Nem múló fájdalommal emlékezünk SIPOS VIOLÁRA, aki 3 éve, hosszú betegség után távozott el közülünk örökre. Emlékét soha nem feledjük: férje, Laci és leánya, Dóra a családjával.

*

Kedves emlékét megőrizve búcsúzunk egykori, tisztelt és szeretett szomszédunktól, FAZEKAS MAGDUSKÁTÓL (Teleprecizia). Örök álma legyen békés. A Czibulák család.

*

Őszinte részvétem és együttérzésem a BARTÓK családnak, barátom és volt kollégám, BARTÓK SÁNDOR elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban! Sztankovits Béni Budapestről.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, SZÜCS ÉVÁRA (szül. KIS, Érmihályfalva), aki már 7 éve itt hagyott bennünket. „A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Temető csendje ad neki nyugalmat, Szívünk fájdalma örökre megmarad.” Örökké bánatos férje, Sanyi, fiai, Sanyika és Szabolcs.

*

„A szeretet soha el nem fogy.” (Kor. 13.8) Fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, ASZALÓS SÁNDORRA (Értarcsa) halálának 35. évfordulóján és a drága édesanyára, ASZALÓS MATILDRA halálának 12. évfordulóján. Szerető lányuk, Ottília, vejük, Mihály, unokájuk, Andrea és családja.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a legdrágább édesanyától és nagymamától, BARCSA MÁRIÁTÓL, aki 83 éves korában elhunyt. A temetésre 2021. május 5-én, szerdán 15 órakor kerül sor a városi kápolnából. Örökké élni fogsz, mint a csillagok. A gyászoló család, fia Sándor/Alex, unokái, Bea és Christian.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, szeretett barátunk, KOZMA GÉZA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Méhes Zoltán és Erika.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak KOZMA GÉZA barátunk elvesztése miatt. Ioan Lascu és felesége, Maria.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki OLÁH KATALIN kolléganőnknek, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem vezetősége és munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 9 éve elhunyt ID. GOMBOS IMRÉRE. Még fáj nagyon, örökre így marad, te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Ha itt lennél és megkérdeznéd, mi bajunk, annyit mondanék, hiányzol nagyon. Szeretettel emlékezünk. Felesége, Zsuzsánna, fia, Imre, menye, Ildikó, unokája, Gréta.

*

Nem halnak meg ők, akik a szívünkben élnek. Szomorú szívvel búcsúzunk SIPOS ECATERINÁTÓL, aki életének 71. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Pihenése legyen csendes, nyugodjon békében! Temetése 2021. május 4-én, 13 órakor a nagyváradi köztemető városi kápolnájából. Családja: Sipos Zoltán, Zoli, Briana és Lacrimioara.

*

Soha el nem múló fájdalommal és mély tisztelettel emlékezünk a férjre, gondos apára, drága tatukára, ID. TÓTH JÁNOSRA (volt szabómester, Székelyhíd) április 29-én, halálának 21. évfordulóján, a hosszú idő sem enyhítette a veszteség miatti bánatunkat. Hiányzik kedves hangja és szeretete. Míg élt, szerettük, míg élünk, nem feledjük. A bánatos család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 4 éve elhunyt feleségre, testvérre, nagynénire, NAGY PIROSKÁRA. „Milyen szomorú egyedül lenni / Téged mindenütt hiába keresni / Téged várni, ki nem jön többé / Téged szeretni mindig, örökké / Itt állok csendben sírod felett / Örökké őrzöm drága emlékedet.” Férjed, Kálmán.

*

Ma 6 hónapja annak a szomorú napnak, amikor a legdrágább férj, apa, após és nagyapa, UNATOVSZKI GYÖRGY eltávozott szerettei köréből, visszaadva jóságos lelkét Teremtőjének. Nyugodjon békében. Bánatos családja.

*

„Ha a búzaszem elhal, sok termést hoz”. STANCS ILONA, LEUCA NICOLAE, SUCIU GABRIEL-PIUS, BOGDAN IULIANA, PINTÉR SÁNDOR, VASILESCU DOINA, NUTTER ROZÁLIA-MÁRIA, PACULA MARIA, BARTA MAGDOLNA, MALIȚA NICOLAE, TĂNĂSESCU CRISTINA, SEBESTYÉN MIKLÓS, FODOR CAROL, JURCA GHEORGHE, KISS STEFAN, GAVRIȘ MARGARETA, NYISZTOR EMIL-CAROL, BOTA FLOARE, TĂTAR EMMA, VAJI ANDRÁS, LUPȘAN MARIA, BUZGĂU ALEXANDRU, JULA SIMION, LÁSZLÓ ÉVA, MASCAȘ PAVEL, HAITÉHI ILONA, URS MIHAI, DERȘIDAN VASILE, AGUD-SFERLE NICOLAE, LAKATOS ETELKA, SOÓS GIZELLA-KATALIN, LET FLOARE, AUER TIBOR, STANCEA ILIE, MEZE DOMNICA, BUTCA ANNA, ABRAHAM ILEANA, NAGY MÁRIA, FODOR CORNEL-PETRU, GALIȘ ILEANA, TORGE IONEL, DOROFTEI CIPRIAN, HAVA IOSIF. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szívünkben el nem múló fájdalommal tudatjuk, hogy HAITÉHI ILONA ILIKE (született PÁVAI) április 29-én, egy tragikusan gyors betegség után eltávozott szerettei köréből, visszaadván lelkét Teremtőjének. Temetése május 6-án, 11 órakor lesz a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. „Az örök világosság fényeskedjék neki!” Gyászolják őt: lánya, Kati, unokája, Gergő, veje, Zoli.

*

Szememben az együttérzés könnyeivel fejezem ki részvétemet menyemnek, Katinak, fiamnak, Zolinak és unokámnak, Gergőnek, anyatársam, HAITÉHI ILONA, az ő Ili mamájuk elvesztése felett érzett mély fájdalmukban. Oláh Margit, Manci mama.

*

Részvétünket fejezzük ki Oláh Zoltánnak, Zolinak, feleségének, Katinak és fiuknak, Gergőnek, a szeretett anyós, édesanya és nagymama HAITÉHI ILONA, Ili mama elvesztése felett érzett fájdalmukban. Együtt érzünk velük gyászukban Ifj. Oláh György és családja: Ilona, Mónika és Attila.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett, egyetlen fiam, AUER TIBOR életének 68-ik évében váratlanul elhunyt. Pihenése legyen csendes, nyugodjon békében! Temetése pénteken, május 7-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából Bánatos édesanyja, Magda.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk AUER TIBORTÓL, aki életének 68-ik évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Nyugodjon békében! Bánatos unokatestvére, Éva és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal tudatom, hogy a drága anya, testvér, rokon, ismerős, LÁSZLÓ ÉVA életének 60. évében rövid, de súlyos szenvedés után meghalt. Temetése május 5-én, 11 órától lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolja lánya, Alexandra, testvére, Gyöngyi, unokahúga, Claudia, valamint rokonok és ismerősök.

*

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, anyósunk, nagymamánk és a dédnagymama, LAKATOS ETELKA életének 93. évében elhunyt. Temetése május 5-én, 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Drága emléke szívünkben örökké élni fog. A gyászoló család.A Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról
A fővárosiaknak ezúttal nem sikerült a visszajutás.
Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi
A két áldozatnak köze lehetett egymáshoz.
Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony
A napokban nagyfelbontású képek árulkodtak a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgatóról.
Bikiniben mutatta meg formás alakját Kárpáti Rebeka
Amint kisütött a nap, Kárpáti Rebeka azonnal megszabadult a ruháitól.
Berki Krisztián a váláson gondolkozik
Berki Krisztián és kedvese Mazsi néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy kisbabát várnak és nemrégiben az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A boldog pillanatot megosztották a nyilvánossággal, ahogy azt is, hogy felmerült köztük a válás lehetősége.