Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. június 9.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagytata és dédnagytata, MIKÓ GYŐZŐ életének 85. évében elhunyt. Temetése június 9-én, szerdán 13 órakor a poklostelki temetőben lesz. Búcsúzik tőle felesége, fiai és családjaik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MIKÓ JÓZSEFNEK és családjának, a szeretett édesapa, após, nagyapa, ID. MIKÓ GYŐZŐ elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Kovács család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy DR. GULYÁS JÓZSEF jogtanácsos életének 88. évében elhunyt. Temetése 2021. június 9-én, 13 órakor Nagyszalontán, a köztemető ravatalozójától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Mélyen megrendített bennünket, egykori Kortárs Színpad-tagokat kedves színjátszótársunk, BOBA OLGA korai halálának híre. Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket a gyászoló családnak! Emléke legyen áldott! Minden ismerős Kortárs-tag nevében búcsúzik: Hajdu Géza.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, DONCA VASILE 69 éves korában elhunyt. Temetése június 10-én, 15 órakor lesz a Rulikowski temető városi kápolnájából. A gyászoló család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik elkísérték drága szerettünket, BORZÁSI FERENCET utolsó útjára. A gyászoló család.

*

Mély fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy a legdrágább férj, FÖLDESI FERENC (élt 66 évet, Mezőtelki) örökre itt hagyott. „Küzdöttél, de már nem lehetett, Most már a csend ölel át és a szeretet. A néma csendben hallom hangodat, A csillagok fényében látom arcodat. Búcsúzni akartál, de nem volt rá lehetőség, Lassan elfogyott az erőd, s néhány nap múlva a szíved is megpihent. Az életben csak jót és szépet adtál, Így nagyobb az űr, mit magad után hagytál.” Temetése június 10-én a mezőtelki kápolnából. Örökké bánatos felesége, Gyöngyi.

*

Szívünkben mély fájdalommal veszünk búcsút FÖLDESI FERITŐL (Mezőtelki). Elmentél tőlünk, nem tudtál búcsúzni, Emléked örökre a szívünkben fog élni! Tibi és Gréti.

*

Fájó szívvel búcsúzunk FÖLDESI FERITŐL (Mezőtelki). Nyugodj békében! Negruţ Ferenc és családja.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.