Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. június 11.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagytata, BIRÓ MIKLÓS IMRE életének 77-ik évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, június 11-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló családja.

*

Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. A veszteség örök fájdalmával emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. GÁBOR JÁNOSRA (Érmihályfalva), aki már 9 éve elment örökre. „Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek. Hiába szállnak álmok, évek.” Szerető családja.

*

Tizenhat éve annak a szomorú napnak, amikor örökre itt hagyott bennünket a drága férj, édesapa, após és nagytata, ID. FAZEKAS IMRE. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, egyetlen gyermekre, IRÁZI MÁRTÁRA (szül. ÖRÖSI) halálának 4. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Férje, Attila, leányai, Beáta és Renáta, édesapja, Sándor.

*

Ahogy telnek a napok, múlnak az esték, Úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék. Szomorú szívvel emlékezünk a férjre, apára, apósra, nagyapára, HORVÁTH BÉLÁRA, aki 4 éve elment közülünk. Küzdöttél, de hiába, nem lehetett, Most a csönd ölel át és a szeretet. A te szíved már nem fáj, nem vérzik, Mert a fájdalmat csak az élők érzik. Számunkra nem leszel soha halott, Emléked örökké élni fog, mint a csillagok. Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk rád! Feleséged, Karolina, három fiad és a lányod, menyeid, vejed és négy unokád.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, PETRES ISTVÁN (a CET volt dolgozója) életének 77. évében elhunyt. Szertartásos urnás temetése hétfőn, június 14-én, 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, KOVÁCS ISTVÁNRA (szül. Érkörtvélyesen). Felesége, Irénke, fia, Pityuka, menye, Aurika.

*

Hisszük, hogy a felhők fölött van egy másik világ, hol nem fáj semmi és nem szenved senki már. Kegyelettel emlékezünk drága szerettünkre, ID. LUKÁCS SÁNDORRA (élt 70 évet, Biharfélegyháza) halálának 5. évfordulóján. „Hol az árnyak messze szállnak, Valakit mindig hazavárnak. Fejet hajtunk ismét, sírod előtt állva, Virággal kezünkben mindent meghálálva. Legyen békés álmod a csillagos égben, Azt kívánjuk neked, Nyugodjál békében!” Soha nem felejt el szerető családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára és anyósra, FAZEKAS JULIANNÁRA, hat hónapja annak a szomorú napnak, amikor türelemmel viselt szenvedés után csendesen megpihent. Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. De az élet csendben megy tovább, emlékedet megőrizzük egy életen át. Fiad, Jenci, lányod, Ági, vejed, Misi.

*

Fájó szívvel és sok szeretettel emlékezem férjemre, BODNÁR BÉLÁRA halálának 15. évfordulóján. Nyugodjon békében! Felesége, Éva.C-csoport: Hollandia–Ukrajna – ÉLŐ!
A labdarúgó Európa-bajnokság 21 órakor kezdődő mérkőzésén Hollandia játszik Ukrajnával. Kövesse a mérkőzést élő közvetítésünk segítségével!
Lezuhant egy néző a Wembley Stadion lelátójáról az angol-horvát meccs közben
Az angol szurkoló súlyos állapotban van.
Bugyi nélkül állt az ablakban a brutál mellű botrányhősnő
Amanda Nicole-nak sikerült ismét magára irányítania a figyelmet.
A világelső Novak Djokovic nyerte a Roland Garrost
Ez a szerb teniszező 19. Grand Slam-trófeája.
Egyelőre nem tudni, Eriksen miért esett össze
„Úgy érzem, menten kimegyek innen, és edzésbe állok” – mondta a futballista a társaknak.