Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. június 10.

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagyapára, NAGY ELEMÉR-KÁROLYRA (Bors) halálának 2. évfordulóján. Hirtelen halálod megtörte szívünket, örökké őrizzük drága emléked! Örökké bánatos feleséged, lányaid, vejeid és unokáid.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága szerettünket, MIKÓ GYŐZŐT elkísérték utolsó útjára. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki FÖLDESI GYÖNGYINEK, szeretett férje, FÖLDESI FERENC elvesztése miatti mély fájdalmában. Daróczi Amália és Elemér Nagyváradról.

*

Értesítjük a barátokat és ismerősöket, hogy BÓDIS KAKÓCZI KATALIN temetése 2021. június 11-én, 11 órától lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Szomorúan emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor 19 évvel ezelőtt itt hagyott bennünket IFJ. PATAKI JÁNOS (Bors, élt 15 évet). „Az élet csendben megy tovább, Emléked elkísér egy életen át.” Nyugodj békében! A bánatos család.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy meghalt RÁCZ GYULA IMRE (színész, élt 56 évet). Elhunyt 2021. március 12-én. Hamvait június 11-én, 12 órakor a Steinberger kápolnából temetjük. Búcsúzik tőle élettársa és fia, Tami, lányai, Csenge és Jejke, testvérei, Lacika és családja, Attila és családja, valamint édesanyja, aki soha nem felejti el, míg él.

*

Fájdalommal búcsúzunk az egykori Kortárs Színpad jeles személyiségétől, RÁCZ GYULA színésztől, aki nyolc évig volt meghatározó, tehetséges egyénisége az együttesnek. Nevéhez olyan alakítások fűződnek, mint Hangai Sándor, Krajcáros Bill, Préda Máté, Strici, Liliom, gyermek- és irodalmi műsorok, Szilágyi Domokos, Palocsay Zsigmond megszólaltatója. Emléke– mely legyen áldott – velünk marad! Vigasztalódást kívánunk szerető családjának! A Kortárs Színpad nevében: Hajdu Géza.

*

Tisztelettel és szeretettel emlékezünk BAK TERÉZIÁRA (szül. MÉRAI) halálának 5. évfordulóján. Az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Nyugodj békében! Bánatos férjed.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.