Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. július 30.

Megrendüléssel és a család iránti együttérzéssel vesszük tudomásul, hogy munkatársunk, Molnár Levente édesanyja, MOLNÁR ETELKA súlyos betegség után örök nyugalomra tért. Emléke legyen áldott! A Climarol Prest Kft. munkatársai.

*

Augusztus 1-jén lesz hét esztendeje annak, hogy édesanyám, TÓTH JULIANNA (szül. Oláh Julianna, Jákóhodos) távozott e földi létből. Szomorú szeretettel emlékezem rá nap mint nap. Leánya, Hajni.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk SPALEK KLÁRÁTÓL (született SZABÓ), aki életének 77. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Nyugodjék békében! Temetése szombaton, július 31-én, 14 órától lesz a hegyközcsatári református kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle fiai és azok családjai.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, PRINYI GIZELLA (szül. VADÁSZI) életének 76. évében csendesen megpihent. Temetése ma, július 30-án, 15 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

„Istenke, vedd térdre édesanyámat, ringasd szelíden, mert nagyon elfáradt, ki adtál életet, adj neki most álmot, és mivel ígértél, szavadat kell állnod, mert ő mindig hitt és sose kételkedett, szájára suttogva vette a nevedet. Én nem tudom felfogni, hogy többé nincsen, s szemem gyenge, hogy a semmibe tekintsen hová a fény is csak úgy jut, hogy megtörve: helyettem nézzél be a mély sírgödörbe…” (Csukás István)

*

Szeretettel és kegyelettel emlékezünk a drága férjre és édesapára, ORBÁN ATTILÁRA, aki 12 éve hagyott itt bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos feleséged, két gyermeked, édesanyád és húgod családjával.

*

Fájó szívvel emlékezünk MADARÁSZ ANDRÁSRA (élt 49 évet, Bihardiószeg) halálának 4. évfordulóján. Az idő gyorsan elszállt felettünk, 4 éve, hogy nem vagy közöttünk. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig veled leszünk, az idő bárhogy is halad. Szerető édesanyád, testvéreid és azok családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem arra a szomorú napra, amikor 1 éve örökre itt hagyott bennünket a drága feleség, anya, nagymama és anyós, GÁSPÁR ROZÁLIA MAGADALENA. Lelked remélem, békére talált, S te már a mennyből vigyázol majd ránk. Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk, d örökkön-örökké emlékezünk. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára és nagyapára, ROGOJAN TEODORRA halálának 6. évfordulóján. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Bánatos felesége, Magdi, lánya, Móni, fiai, Róbert és Levente, két unokája, Ana és Dávid, menye, Bea és veje, Cosmin.

*

Hálás szívvel emlékezünk elhunyt szeretteinkre, BALOGH IMRÉRE, aki 50 éve, BALOGH (ANTAL) JULIÁNNÁRA, aki 30 éve, PAPP (BALOGH) ERZSÉBETRE, aki 11 éve nincs velünk. Emléküket szívünkben őrzik gyermekeik, unokáik, dédunokáik.23 mágnes nyelt le egy hat éves gyerek, napokig hányt, majd meg kellett műteni
Egy hat éves gyerek az iskolában kapott mágnesekkel játszott, majd haza vitte őket, hogy a babájának nyakláncot készítsen belőle. Sussex-i otthonában azonban néhány nap alatt 23 mágnes nyelt le, ezzel életveszélybe sodorva magát.
Fellép hazánkban a metál zene négyszeres Grammy-díjas óriása
A zenekar eddig egyszer, másfél évtizede a Sziget Fesztiválon lépett fel hazánkban.
Orban: Cîţu elnökké választása egy „párton belüli puccs” eredménye
Bobic: Dárdain múlik, meddig lesz a Hertha vezetőedzője
A sportvezető szerint a magyar szakember egy stabil szezonban is a megfelelő ember a posztra.
Kedden tárgyalnak a képviselőházi elnöki tisztségről