Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. július 21.

Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, S nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint a fényes csillag. Fájó szívvel búcsúzunk drága nagymamánktól és dédnagymamánktól, GYURCSIK ANNÁTÓL (élet 93 évet). Szerető unokád, Zolika és unokamenyed, Rita, kedves dédunokáid, Dennis és Carla.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. GYURCSIK ANNA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében, emléke legyen áldott! Dérer Ferenc és családja.

*

Szívünk örök fájdalmával emlékezünk a drága édesanyánkra, nagymamára, ID. FELTÓTI MÁRIÁRA (szül. FEHÉRVÁRI) halálának 14. évfordulóján. Eszünkbe jutnak az együtt töltött napok, fülünkben újra megcsendül a hangod, nem is tudhatod, mennyire fáj a hiányod. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre. Nyugodj békében! Gyermekeid: Ági, Gizi, Lajos, Béni, Sándor, menyei és unokáid.

*

Nehéz minden pillanat, Csak emlék, mi megmaradt. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az egy éve elhunyt, szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és a drága nagymamára, KOVÁCS ERZSIKÉRE (Kövesegyháza, 1955–Nagyvárad, 2020). Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint egy fényes csillag. Könnyes szemmel már csak a virágot nézzük, Fájó szívvel csak rád emlékezünk. Szerető szíved pihen a föld alatt, Minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Örökké szerető férjed, Imre, lányod, Erika, vejed, Zsolti, fiad, Jácint, menyed, Erika és drága unokáid.

*

Szomorú szívvel emlékezünk arra a napra, amikor ma 6 hónapja a legdrágább feleség, édesanya, nagymama és dédi, MARJÁN IRÉN itt hagyta szeretteit. Szeretettel emlékeznek reá: férje, 3 lánya, vejei, unokái és dédunokái.

*

Ahogy telnek a napok, múlnak az esték, Úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék. Szomorú szívvel emlékezünk a feleségre, az édesanyára, SZÁVÓ MÁRIÁRA, aki 5 éve elment közülünk. Küzdöttél, de hiába, nem lehetett. Most csönd ölel át és a szeretet. A te szíved már nem fáj, nem vérzik, Mert a fájdalmat csak az élők érzik. Számunkra nem leszel soha halott, Emléked örökké élni fog. Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk rád. Megemlékező szentmise ma, július 21-én, 18 órakor a bazilikában. Szerető férje, Laci és fia, Lacika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, MESTER SÁNDORRA halálának 16. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Ezúton közöljük ismerősökkel, volt munkatársakkal SZÉKELY ANA OLIMPIA elhunytát. Élt: 86 évet. Temetése: 2021.07.21-én, 15.00 órakor a Steinberger kápolnából.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, apától, apóstól és tatától, ID. HANCS SÁNDORTÓL, aki életének 63. évében rövid, de súlyos, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Temetése július 22-én, csütörtökön 14 órakor lesz a biharfélegyházi kápolnából. Gyászolja felesége, 2 lánya, fia, menye, vejei és 6 imádott unokája. Emléke legyen áldott!

*

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy a szeretett testvér, nagynéni és keresztanya, JAKAB IRÉN (szül. KOVÁCS) életének 77. évében, 2021. július 19-én elhunyt. Virrasztás szerda este hét órakor, temetés csütörtök délután két órakor az élesdi kápolnából. Emlékét mindig megőrizzük szívünkben! Bánatos családja, testvérei, Margit, Gizella és Ilona, keresztfiai, Sándor és József, unokahúga, Anikó, unokaöccse, Tibor és ezek családjai.

*

A szeretett férj, apa, após, nagytata és testvér, ID. SZOMORU ANDRÁS temetése 2021. július 22-én, 16 órától a hegyközpályi temető kápolnájából lesz. Áldott legyen a pihenése, nyugodjon békében! A család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, testvér, ORBÁN SÁNDOR (a volt Prestarea dolgozója) életének 67. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, július 22-én, 15 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.Olasz Anna a 4. helyen végzett 10 kilométeren
Olasz Anna a negyedik helyen végzett 10 kilométeres nyílt vízi úszásban a tokiói olimpián. Az aranyérmet a brazil Ana Marcela Cunha szerezte meg, a második a riói győztes holland Sharon van Rouwendaal, a harmadik az ausztrál Kareena Lee lett.
A Napraforgó lett idén Magyarország tortája
Kihirdették többek között Az ország cukormentes tortája és a Magyarország kenyere címek győzteseit is.
Brutálisat villantott egy autóban Tóth Andi
A szexi énekesnő újabb nagyon dögös képpel készült rajongóinak.
Biztos, hogy jövőre nem módosul a középiskolai felvételi módszertana
Gyönyörű képeken mutatja be Váradi Levente a magyar néptáncot
A fotográfus kötete Végtelen motívum – Hetvenéves a Magyar Állami Népi Együttes címmel jelent meg.