Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. február 22.

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik mellettünk voltak, és enyhíteni próbálták fájdalmunkat drága, feledhetetlen halottunk, OLÁH ANDRÁS (Szalárd) temetésén. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, NAGY JULIANNÁRA (Hegyközújlak), akinek 6 éve a temető csendje ad örök nyugodalmat. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet.” Nyugodj békében! Bánatos családod.

*

„Ha egy könnycsepp gördül az arcunkon, az azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor KIGYÓSI ÉVA 20 éve itt hagyott bennünket. „Lelked, mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt, Hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok közt a legfényesebb te vagy, Utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt maradsz.” Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk HÍZÓ ZOLTÁNRA, aki ma egy éve elhunyt 52 évesen. Gyászolja özvegy édesanyja, felesége, Délia és drága kisfia, Ádámka.

*

Mély fájdalommal emlékezünk unokatestvérünkre, HÍZÓ ZOLTÁNRA halálának első évfordulóján. Szemes József és István, Tibi, Andrea a messze távolból. Fájó szívvel emlékezünk halálának 5. évfordulóján CSÓKA SÁNDORRA. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük drága emlékedet. Apósod, anyósod, sógornőd, Krisztina.

*

Fájdalommal megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, férj és édesapa, SÁRKÖZI ZOLTÁN február 19-én visszaadta a lelkét Teremtőjének. Temetési szertartása február 23-án, kedden 14 órától lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájától. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki szeretett és nagyra becsült nagyváradi irodavezető kollégánk, SÁRKÖZI ZOLTÁN családjának, az ő elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SÁRKÖZI ZOLTÁN családjának, a szeretett apa, férj és gyermek elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Csüdöm István és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak SÁRKÖZI ZOLTÁN elvesztése miatti fájdalmukban. A Dukrét család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, az általunk tisztelt és nagyra becsült SÁRKÖZI ZOLTÁN, a csillagvárosi magyar érdekvédelmi szervezet egykori elnökének elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében, emléke legyen áldott! Az RMDSZ Nagyvárad-Csillagvárosi Szervezete.

*

„Mikor a kereszten hullattad szent véred, bűnösökre atyád szent irgalmát kérted.” ZAJTI ADALBERT, SUCIU GHEORGHE, IONAȘ IOSIF, FEKETE IULIANNA, OLAR ILEANA, SZAKÁL ZOLTÁN, SUCIU IOAN-IOSIF, FERKE ILONA, LOSCHER ERZSÉBET, BODOGAI MÁRIA, GYAPJAS GYÖNGYI-VALÉRIA, HUDEA ELENA-MARIA, HARȘAGAN ANA, PUIU DORA, DEBRENTI ANDRÁS, DELI IULIANA, BÁNYAI IMRE, MUSTEA IOAN, SZABÓ ADALBERT, HOTEA MIHAI, PAPP SÁNDOR-KÁLMÁN, POP PAUL, ROMAN-DOBOȘ GABRIELA, MIHUȚ MARIUS, CUCU CRISTIAN-ȘTEFAN-NICOLAE, DÖMÖTÖR TIBOR, POPA IULIANA, SÁRKÖZI ZOLTÁN, FARMATI ROZALIA-MARIA, OLAH MARGARETA, DRĂGAN MIHAIL-ANDREI. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, dédapa, após, PAPP SÁNDOR életének 73-ik évében hosszas, türelemmel viselt szenvedés után örökre megpihent. Temetése február 23-án, kedden 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke szívünkben örökké élni fog. A gyászoló család.Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Pápaként, Rómában kíván meghalni – az egészségéről nyilatkozott az egyházfő
Ferenc pápa egészségéről szóló interjút közölt a Vatikán a pápa iraki útja előtt.
Csak forgolódsz, ha ismeretlen helyen kell aludnod? Ez az oka!