Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. április 8.

Mély megrendüléssel értesültem, hogy a barátom, az általam labdarúgóként, edzőként és emberként is nagyra tisztelt, POPOVICS PÁL tragikus hirtelenséggel eltávozott az élők sorából. Kedves feleségének, fiának és unokájának sok erőt és megnyugvást kívánok. Mély tisztelettel, Szántó Zoltán-Ádám.

*

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Mély fájdalommal tudatjuk, mindazokkal, akik ismerték, hogy szerettünk, KOVÁCS JULIÁNNA 2021. április 6-án, életének 77. évében eltávozott közülünk. Végső búcsúztatására 2021. április 8-án, 13.00 órakor kerül sor a kövesegyházi temetőben. Drága emléke szívünkben él. A gyászoló család.

*

Fogadd együttérzésünk, drága JUCI! A jó Isten legyen vigasztalód szeretett férjed, MOZA AUREL elvesztése miatt érzett nagy fájdalmadban! A Balogh, Petrikó és Szűcs család.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett Édesapánk, ÉLES ISTVÁN 2021. április 3-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése április 9-én, pénteken 15 órától a Steinberger kápolnából lesz. Gyászolja fia, Éles László és felesége, Angela.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy POPOVITS PAVEL egykori futballista és tréner 72 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése április 9-én, 13 órakor a városi ravatalozóból lesz. A gyászoló család.

*

Még élni akartál, de a sors elszólított. Szomorú szívvel búcsúzunk sógorunktól, POPOVITS PALITÓL, az egykori kiváló és kedvelt focistától. Nyugodjon békében! Veled érzünk, drága VIORICA, PALIKA és PATRICK. Testvéreid, Mari, Pötyi, Sandu és családjai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szeretett unokatestvérem, IFJ. MÁTÉ JENŐ halála miatt érzett mély gyászukban és fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Papp család és keresztanyu.

*

„Lelked remélem, békére talált, S te már a mennyből vigyázol majd reánk. Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk!” Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték CSAPÓ SÁNDORT (Szalárd), hogy 82 évesen elhunyt. Temetése 2021. április 8-án, 14 órakor a szalárdi református temetőben. Örökké bánatos lánya, Éva és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk FÉNYES JÁNOSRA (Bihar), aki 5 éve itt hagyott bennünket. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. Hiányodat feldolgozni nem lehet. A bánatos család.

*

Fájó szívvel búcsúztam el drága férjemtől, KOVÁCS PÉTERTŐL (ny. alezredes, élt 74 évet). „Várom, míg élek, várom őt, Hátha egyszer ott áll az ajtóm előtt, Aztán a valóság rám szakad, Szívem tovább fáj a kín alatt. Várlak, de nem jössz, mert nem jöhetsz, De egyszer majd én is ott leszek veled.” Bánatos feleséged.

*

Köszönetünket fejezzük ki a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik szeretett halottunk, KOVÁCS PÉTER (ny. alezredes, élt 74 évet) temetésén részt vettek, virágaikkal, koszorúikkal, vigasztaló szavaikkal enyhíteni igyekeztek fájdalmunkat, bánatunkat. A gyászoló család.Jordan avatja be Kobe Bryantet a Hírességek Csarnokába
A jó barát és példakép tartja az avatóbeszédet ezen a keserédes eseményen.
Vadállatokat védő lövésdetektort fejlesztettek ki magyar kutatók
Afrikai elefántokat és más veszélyeztettet állatokat védő lövésdetektort fejlesztettek ki a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói.
Florin Cîţu magyarázatot vár a COVID-elhalálozásokat érintő adatokkal kapcsolatban felmerült vádakról
Tájékoztatást vár a miniszterelnök Dan Barna kormányfőhelyettestől arról, tudomása volt-e a koronavírussal kapcsolatba hozható elhalálozások valós és lejelentett száma közötti eltérésről, és ha igen, milyen intézkedéseket rendelt el ennek kapcsán.
Cîţu: Az oltási kampány sikerességén múlik idén a koncertek, fesztiválok szervezése
Lehet szó fesztiválok és koncertek szervezéséről az idén, de csak akkor, ha az oltási kampány sikeresnek bizonyul – jelentette ki pénteken Florin Cîţu miniszterelnök.
Egyes AstraZeneca-oltóközpontokat Pfizer-oltóközpontokká alakítanak át
Florin Cîţu miniszterelnök pénteken úgy nyilatkozott, hogy egyes oltóközpontokat, ahol eddig az AstraZeneca vakcináját alkalmazták, átalakítják Pfizer-oltóközpontokká, és ezzel növelik az immunizálási kapacitást.