Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. április 7.

Őszinte részvétünket fejezzük ki BALÁZS MELINDA elnök asszonynak, BALÁZS ZOLTÁN kollégánknak és családjuknak a szeretett édesanya, anyós és nagymama elvesztése miatti fájdalmukban. A Lemnul szövetkezet munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, RÁCZ JÁNOSRA (Szalárd), aki ma 1 éve, hogy eltávozott az élők sorából. Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki VERES MARGIT számára, szeretett édesanyja miatt érzett mély fájdalmában. Az Ady Endre Líceum közössége.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett Édesapánk, ÉLES ISTVÁN 2021. április 3-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése április 9-én, pénteken 15 órától a Steinberger kápolnából lesz. Gyászolja fia, Éles László és felesége, Angela.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ERZSIKÉNEK és ANDRÁSNAK a szeretett férj, apa, nagyapa, BAJUSZ GYULA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Menyhárt Vali és Zsolnai Feri Bécsből, családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki GÁL NORBINAK és családjának, édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Szandi, Zsolti és az Urs család.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy a szeretett férj, keresztapa, nagybácsi, POPOVICI GHEORGHE ŞTEFAN hosszú szenvedés után, 83 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése április 8-án, 15 órától a Steinberger kápolnából. Nyugodj békében! A gyászoló család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, ismerősöknek és jó szomszédoknak, akik drága halottunkat, ID. SZŰCS GYULÁT (Hegyközkovácsi) utolsó útjára elkísérték, és fájdalmunk óráiban velünk voltak. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a FÜLÖP és a PUSZTAI családnak, szerettük, PUSZTAI ŞTEFAN elvesztése miatt. A Vakok Bihar megyei Szövetségének vezetősége és tagjai.

*

Ha elveszítünk egy szeretett lényt, lelkünk egy része is meghal vele. Ilyenkor keserű magány kerít minket a hatalmába, mintha elhagyatott házba kerülnénk, és hiányérzetünk támad. Titokként őrizzük magunkban eltávozott szerettünk hiányát. Ez olyan seb, amely nem enyhül az idő múlásával, mindig újra meg újra felszakad. Olyan seb, amely még akkor is vérzik, miután begyógyul. Az ember azt hiszi, hogy többé nem tud majd nevetni, hogy soha nem lesz könnyű a szíve. Az élet folyása megváltozik. Bárcsak azt mondhatnám, hogy elmúlik a fájdalom… De nem múlik el. Azt hiszem, mindig is fájni fog. Négy éve fáj, azt jelzi, hogy emlékszem arra, akit szerettem. A gyász mutatja, hogy még érez a szívem, hogy szerettem, nincs az az idő, ami begyógyíthat ilyen sebet. Vannak emberek, akiknek csillogó emléke világít, amikor ők maguk már nincsenek közöttünk. GARÁN ÉVA (Székelyhíd) hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálkozunk élni nélküled. Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk. Rád örökkön-örökké emlékezünk. Férjed, Garán János és fiad.Ez az 5 virágos növény jól érzi magát a napsütéses balkonon
Ha egész nap süti a balkonunkat a nap, érdemes az alábbi növények közül válogatni.
Kegyetlen történet! Elcsalták kirándulni, brutálisan meggyilkolták
Két férfi fogott össze, egyikük halálra késelte ismerősüket.
Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán
A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
Járványellenes nemzeti program indításáról döntöttek
Ha évek múlva lesz egy hasonló járvány, akkor a társbetegségek szerepe jelentősen csökkenni fog – hangsúlyozta Kásler Miklós.
Online pizsamapartin derülnek ki Mátyás király és Da Vinci titkai
A gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.