Hallgassa élőben!
Fotó: bihon.ro

Baleset a Kolozsvári úton

Akár tragikus következményei is lehettek volna annak a balesetnek, amely péntek éjjel történt Nagyváradon, a Kolozsvári úton. Nem sokkal éjfél előtt, 23 óra 45 perckor egy 37 éves helyi férfi a Szőllős (Seleușului) utca fele haladva egy enyhe jobb kanyarban elvesztette a jármű feletti irányítását, nekiment az út bal oldalán levő járdán parkoló személyautónak, amelyet így nekinyomott egy kapunak, illetve egy gázvezetéknek is – nyilatkozta Ioana Lascău rendőrségi szóvivő.

A baleset következtében szerencsére nem történt robbanás, a helyszínre több tűzoltócsapat szállt ki, akik megbizonyosodtak róla, hogy a megrongálódott gázvezeték nem jelent veszélyt a környéken lakókra, ugyanakkor a helyszínelés idejére leállították a forgalmat. A baleset következtében egy 22 éves fiatal, a balesetező autó utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. A közlekedésrendészet rendőrei továbbra is vizsgálják a baleset körülményeit.A nemzetközi sajtó Hamiltonról: „Ez az ember egy élő legenda”
A nemzetközi sajtó elsősorban a címvédő Lewis Hamilton 100. futamgyőzelmét taglalja a Forma-1-es Orosz Nagydíj másnapján, a svájci Blick szerint „Ez az ember egy élő legenda!”.
Gulyás: Brüsszelnek komolyan át kell gondolnia Közép-Európához való viszonyát
A brüsszeli tisztviselők problémája, hogy nem képesek tolerálni a másságot – mondta a miniszter.
Bartók-évfordulós zongoraest volt a PKE-n
Bartók születésének 140. évfordulója alkalmából Ábrám Endre zongoraestjére került sor szeptember 25-én, szombaton 18 órai kezdettel a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében, a Partiumi Magyar Művelődési Céh (PMMC) szervezésében.
CFA Románia: 6,8 százalékos költségvetési hiány várható idén
Orbán Viktor: nem hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!
Már 700 ezren aláírták a Fidesz és a KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját – jelentette be közösségi oldalán a kormányfő.