Gyász

2020.01.16. 09:05

Gyászhírek, 2020. január 16.

Megköszönve a sok évig tartó közreműködést és szakmai támogatást, megrendülten búcsúzunk ANTAL KÁLMÁNTÓL, az egykori MARCONST vállalat volt igazgatójától. Őszinte részvétünket fejezzük ki gyászoló családjának, akik elvesztették a szerető férjet és édesapát. Nyugodjon békében! A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége nevében Bradács Alíz igazgató.

 

*

 

Szeretett, tisztelt CSEKE GIZELLÁNAK és családjának őszinte részvétünket fejezzük ki a drága CSEKE SÁNDOR (nyugalmazott alezredes) elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Isten adjon erőt a gyász elviselésében. Együtt érzünk veletek. Az 1955-ben, Nagyszalontán végzett, még élő osztálytársak.

 

*

 

Isten akaratában megnyugodva, fájdalommal teli szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy WANEK PÉTER okleveles építőmérnök életének 78. évében visszaadta lelkét a Teremtőjének. Drága halottunk hamvait 2020. január 27-én 11.15 órakor kísérjük végső nyughelyére Budapesten, a Farkasréti temetőben. A gyászoló család.

 

*

 

Szomorúan búcsúzunk KATIKÁTÓL. Részvétünk a családnak. Cernău Ica és családja.

 

*

 

Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága, jó édesapára, édesanyára, apósra, anyósra, nagyszülőkre, dédszülőkre, ID. PAPP GYÖRGYRE és PAPP VERONKÁRA (Hegyközpályi). „Huszonnyolc év óta nagy fájdalmat cipelünk, úgy érezzük, megszakad a szívünk. Ma sem értjük, miért szólított el titeket az ég, reátok oly sok csodás év várt volna még. Bár nem akartatok, elmentetek hamar. Minket azóta a gyász leple takar. Megtanítottatok őszintén szeretni, a kitűzött célokért dolgozni, küzdeni. Embernek maradni mindenekfelett, egyetlen kincsünk az igaz szeretet. Amíg csak élünk, reátok emlékezünk, az együtt töltött éveket soha nem feledjük. Hiába borul reátok a temető csendje, szívünkben élni fogtok mindörökre.” Örökké bánatos fiatok, György, menyetek, unokáitok, unokavejeitek, dédunokáitok.

 

*

 

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, SZILÁGYI IRÉNKÉRE (szül. MESTER, Hegyközújlak), akit ma 10 éve kísértünk utolsó útjára. „Jó lenne újra beszélgetni veled,/ Melléd ülni, s kezünkben tartani kezed./ Elmesélni neked, ha boldogok vagyunk,/ Vagy ha a bánat cseppje szemünkben ragyog./ Hiányzol, és néha nem igazán értjük,/ Miért mennek el, akik fontosak nekünk./ Fáj, ha rád gondolunk és megszakad a szívünk,/ Bár évek múltak el, de kín gyötri a lelkünk.” Örökké bánatos fiad, Dezső, lányod, vejed, unokáid, unokavejeid és 6 drága dédunokád.

 

*

 

Szomorú szívvel, sok szeretettel emlékezünk TÁRNOK SÁNDOR JÓZSEFRE (Mezőtelegd), aki ma 1 éve, hogy itt hagyott örökre bennünket. Hiányodat feldolgozni nem lehet, Csak próbálunk élni nélküled. „Aludj virágok közt, legyen szép álmod,/ Vigyáz a sírodra, szerető családod.” Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Emlékezik rá szerető felesége, lányai és szerető unokái.

 

*

 

Már két éve, hogy a drága, jó édesanya, anyós, nagymama, KISS BIBIÁNA (szül. RÉTI, Telegd), itt hagyott bennünket. Emlékét szívünkbe zárva őrizzük örökre. Őt soha el nem feledő lánya, veje, unokája, unokaveje.

 

*

 

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, VARGA GYÖRGYNÉRE (szül. MOLNÁR ILONA, Icu, Nagyszalonta), aki ma tíz éve búcsú nélkül hagyott itt bennünket. „Nyugszik a szív, mely értünk dobogott,/ Pihen a kéz, mely értünk dolgozott./ De te számunkra sose leszel halott,/ Örökké élni fogsz, mint a csillagok.”

 

*

 

Ne sírjatok, már többé nem szenvedek, fájdalmam/ már csak az, hogy nem lehetek veletek.” IAMBOR GHEORGHE, ONACA TEODOR. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!