Támogatott tartalom

2020.01.09. 10:32

Az ERA Park nagy tervekkel kezdi az évet: Mojo Wedding Expo, az álomesküvő kellékei!

A nagyváradi ERA Park kereskedelmi központ a Mojo Wedding Expo újabb kiadásával kezdi 2020-at. Az esküvői kiállítás és vásár immár a negyedik kiadásánál tart, és minden alkalommal a házasulandó párok segítségére siet.

Az esemény január 17–19. között zajlik a kupola alatt, illetve a kereskedelmi központ galériarészlegén, ahol a házasodni készülő fiatalok minden kelléket megtalálhatnak egy olyan esküvő megszervezéséhez, amilyet szeretnének.

Több tíz kiállító cég minden területen biztosítja a termékek széles skáláját: menyasszonyi ruháktól vagy kosztümöktől kezdve a jegygyűrű-modellekig, süteményféleségek, édességpult, fagylaltok, szórakoztató bemutatók gyerekeknek, koktélbár, virágkompozíciók, díszítések, hostess-szolgálat, fotófülke – mind az esküvő kellékéül szolgálnak.

Szintén a vásár alkalmával a jövendő menyasszonyok részt vehetnek sminkbemutatókon, különös tekintettel a nagy napra. Diana Superar, Roxana Buzle és Denisa Catai, a Royal School szépségszalon sminkmesterei január 19-én, vasárnap 15 órától bemutatják a legdivatosabb menyasszonyi sminkeket, valamint tanácsadással is szolgálnak.

Január 17-én, pénteken a vásár 14 és 21 óra között lesz nyitva, január 18-án, szombaton 11 és 20 óra között, január 19-én, vasárnap pedig 11 és 19 óra között.

A belépés ingyenes!

Készüljenek tehát az új évre nagy tervekkel és merész álmokkal!

(Hirdetés: H 319213)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!