Szabályellenesség

2020.09.22. 14:34

Kék hírek Bihar megyéből

Gyorshajtás. Az 1-es jelzésű országúton, Örvénden (Urvind) egy 26 éves középesi (Cuzap) férfi 105 km/órás sebességgel haladt egy személyautóval. A maximális megengedett sebesség az adott útszakaszon 50 km/óra. A férfi jogosítványát 90 napra felfüggesztették és büntetőpontokat is kapott.

Jogsi nélkül. Rontón (Rontău) jogosítvány nélkül vezetett vasárnap egy 21 éves felsőlugasi (Lugașu de Sus) férfi egy személyautót. Szombaton a 108/I jelzésű megyei úton egy 41 éves telegdi (Tileagd) férfi vezetett jogsi nélkül egy autót. Mindkét személy ellen eljárás indult.

Ütköztek. Váradszentmártonban (Sânmartin) két személyautó ütközött vasárnap délben. Egy 25 éves magyarcsékei (Ceica) fiatalember egy kereszteződésben szabálytalan előzésbe kezdett, így ütközött az előtte haladó autóval, melyet egy 34 éves szentmártoni férfi vezetett. Az első autó ezután egy hídfőnek csapódott. Az első autó sofőrje, valamint egy 69 éves női, és egy 70 férfi utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek. További vizsgálat folyik az ügyben.

Karambol. Érselénd külterületén vasárnap autóbalesetet szenvedett egy 66 éves érsemjéni férfi. Nem tartotta be a megfelelő sebességet, emiatt egy kanyarban elvesztette az uralmat a jármű felett és felborult. A balesetben a sofőr, valamint egy 56 éves férfi többszörös sérüléseket szenvedett. Az autóban ülő 50 éves nő könnyebben sérült meg.

Baleset. A 792/A jelzésű megyei úton, Biharhosszúaszó (Husasău de Tinca) külterületén két jármű ütközött szombat délben. Egy 42 éves váradi nő egy személyautóval haladt, majd átment a másik sávra, ahol ütközött egy kisteherautóval, amlyet egy 39 éves biharlonkai (Lunca) férfi vezetett. A kisteherautó vezetője többszörös sérüléseket szenvedett.

Ütközés. Nagyváradon péntek délután egy motoros és egy autós ütközött össze. Egy 81 éves helyi férfi egy motorral haladt, egy kereszteződésben nem adott elsőbbséget, emiatt ütközött egy személyautóval, melyet egy 49 éves váradi férfi vezetett. A motoros könnyebb sérüléseket szenvedett. További vizsgálat folyik az ügyben.

Elütötte. A 795-ös jelzésű megyei úton, Tenkegörbeden (Gurbediu) péntek délelőtt egy 58 éves váradi férfi éppen meg akart előzni egy csapat gyalogost, amikor elütött egy 4 éves helyi kisfiút, aki kiment az úttestre. A gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett. További vizsgálat folyik az ügyben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!