Hallgassa élőben!

Szigorú ellenőrzéseket tartottak hétfő reggel

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott ahhoz az országos akcióhoz, melynek lényege, hogy kiszűrjék az ittas sofőröket és a szállítással kapcsolatos szabálytalanságokat. Hétfő reggel 6-9 órák között 20 autóbuszt és 30 kisbuszt ellenőriztek és 40 légalkoholszint-mérést végeztek. A szabálytalanságokért 13 büntetést osztottak ki összese 7975 lej értékben, továbbá elvettek egy jogosítványt, mindhármat ittas vezetésért.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.