Hallgassa élőben!

Részegen és jogosítvány nélkül vezetett

Jogsi nélkül, ittasan. A rendőrség elfogott szerda este 21.30 óra körül Szalárdon egy 38 éves helyi férfit, aki ittasan és jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 1,31 mg/l volt. A személyautó nincs forgalomba íratva. A férfi ellen eljárás indult.

Ittasan. A rendőrség elfogott szerda reggel nyolc órakor Nagyváradon egy 43 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 1,47 mg/l volt. A férfi ellen eljárás indult.

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 70 büntetést osztott ki közúti kihágásokért, az ezekből befolyt összeg 19.225 lej. Elvettek továbbá hat jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 36 büntetést osztottak ki, 15-öt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, hármat gyalogosok szabálytalanságaiért, kettőt szabálytalan előzésért és 11-et egyéb kihágásokért.

Ütköztek. Nagyszalontán szerda este 20 órakor baleset történt. Egy 34 éves cséffai (Cefa) nő egy személyautóval haladt, nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, emiatt ütközött egy másik személyautóval, melyet egy 20 éves helyi nő vezetett. A második autó vezetője és egy 18 éves madarászi (Mădăras) női utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyben további vizsgálat folyik.

 A brit kormányfő az előző nap megölt parlamenti képviselőre emlékezett
A miniszterelnökkel együtt virágot helyezett el a gyilkosság helyszínén Priti Patel belügyminiszter és Keir Starmer, az ellenzéki Munkáspárt vezetője is.
Hogyan válasszunk lámpát a fürdőszobába?
A legtöbb fürdőszoba nem rendelkezik akkora nyílászáróval, mint az otthonunk többi helyisége, ennélfogva különösen fontos itt a megfelelő világítás kialakítása.
GCS: 15.239 új koronavírusos megbetegedést jelentettek
A CNSU elutasította Bukarest és Ilfov megye vesztegzár alá helyzezését
A kazah Dietz a legjobban fizetett hokis a KHL-ben
A nur-szultani Barisz csapatát erősítő, kanadai születésű, 28 éves hátvéd évi bére 100 millió rubel.