Hallgassa élőben!
Fotó: Illusztráció

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Bedrogozva balesetezett. A rendőrség elfogott hétfő este 21.30 óra körül Nagyváradon, a Bihari (Bihorului) úton egy 37 éves hegyközpályi (Paleu) férfit, aki valószínűleg kábítószer hatása alatt ült volánhoz. A férfi vezetés közben áttért az ellenkező menetirányú sávra, és ütközött egy másik személyautóval. Személyi sérülés nem történt.

Ittasan. A rendőrség elfogott hétfő délután 16 óra körül a 797A jelzésű megyei úton, Oláhhomorogon (Homorog) egy 35 éves férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,43 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Elütötte. Tenkemocsáron (Dumbrava) hétfő reggel, nem sokkal nyolc óra előtt egy 53 éves tenkei (Tinca) elütött egy kisteherautóval egy 46 éves, szintén tenkei férfi, aki gyalog haladt, egy biciklit tolva maga mellett az út szélén. A gyalogos megsérült, kórházba szállították. ❑ Baleset. Nagyszalontán hétfő délelőtt 10 óra körül baleset történt. Egy 61 éves nagyváradi férfi az út szélén állt egy személyautóval, majd amikor kinyitotta a bal első ajtót, az ajtóval megütött egy 63 éves nagyszalontai nőt, aki biciklivel haladt. A kerékpáros többszörös sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.CNCAV: 16.734 személy kapta meg a COVID-19 elleni vakcinát
Cristian Ghinea: részt veszek az EB elnökével való hétfői találkozón
Jó célért állhatnak együtt rajthoz a különböző egyházak futói
Az Ökumenikus Segélyszervezet által meghirdetett verseny résztvevői a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkózásához járulhatnak hozzá.
Megvásárolta Roald Dahl műveinek szerzői jogait a Netflix
A streaming-szolgáltató már készíti a Charlie és a csokigyár című animációs sorozatot és a Matilda adaptációját.
Leesett a színpadról a PNL-kongresszuson részt vevő egyik küldött