Hallgassa élőben!

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság március 5–7. között 557 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 195.265 lej. Elvettek továbbá 56 jogosítványt és kilenc forgalmi engedélyt is. Gyorshajtás miatt 411 büntetést osztottak ki, 50-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hetet vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, hetet szabálytalan előzésért, négyet gyalogosok kihágásaiért, hármat ittas vezetésért és 71-et egyéb okokért.

Bedrogozva. Köröstárkányban állított meg vasárnap este a rendőrség egy autót, melynek 22 éves férfi sofőrje valószínűleg kábítószer hatása alatt volt. A férfit vérvizsgálatnak vetették alá. További vizsgálat folyik az ügyben.

Ittasan. Ittasan vezetett péntek este egy autót Veresfalván (Vărășeni) egy 41 éves robogányi (Răbăgani) férfi, a légalkoholszintje 0,50 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogsi nélkül. Jogosítvány nélkül vezetett vasárnap délután Szentandráson egy helyi férfi egy kisteherautót. Szombaton Tenkén egy 20 éves helyi férfi vezetett jogsi nélkül egy személyautót. Mindkét személy ellen eljárás indult.

Csalás. A rendőrség befejezte a nyomozást annak a két nagyváradi nőnek, egy 48 és egy 46 évesnek az ügyében, akiket csalással és okirathamisítással vádolnak. A vád szerint a 48 éves nő 2016 és 2017 között egy nem banki jellegű pénzügyi intézmény munkatársaként 25 hamis szerződést írt 25 személy nevében hitelfelvevés céljából, ebben segített neki a 46 éves nő. Utóbbi ,,feladata” az adat- és dokumentumgyűjtés volt. Mindkét személyt bíróság elé állítják.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka


Halálos baleset történt a fővárosban
Halálos baleset történt a 4-es főút fővárosi szakaszán vasárnap este – közölte a rendőrség a honlapján.
Mi történt? Kikapcsolja az arcfelismerést a Facebook
Az arcfelismerő funkció kiiktatásától a közösségi oldal megtépázott hírnevének javulását reméli.
Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió