Hallgassa élőben!

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság február 18-án 240 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 107.145 lej. Elvettek továbbá 22 jogosítványt és öt forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 97 büntetést osztottak ki, 36-ot gyalogosok kihágásaiért, 23-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hatot szabálytalan előzésért, hármat vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt ittas vezetésért és 73-at egyéb kihágásokért.

Letartóztatták. Egy 35 éves nagyváradi férfit tartóztattak le csütörtökön, aki ellen országos körözés volt kiadva. A férfit egy év és négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek jogosítvány nélküli vezetésért. Szintén aznap egy 34 éves váradszentmártoni férfit is letartóztattak, akit öt évre ítéltek emberkereskedelem miatt. Mindketten a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket.Eseménydús, izgalmas meccsen döntetlen született az örökrangadón
Minden sorozatot figyelembe véve ez volt a két csapat történetének 270. egymás elleni összecsapása.
Hátborzongató dolog látható Csernobilban: a Google Maps előtt nincsenek titkok
Csernobil az atomkatasztrófa óta egyszellemváros, de a technika segítségével most is sétálhatunk benne. Ám, amit egy fiatal talált Google Maps-es túrája során, arra nem volt felkészülve.
Gyászol a színészvilág – Elhunyt a magyar színművésznő
92 éves korában elhunyt Olsavszky Éva, a Katona József Színház alapító tagja.
Virsliért még a benzincseppet is kiszimatolja Gyufa, a mentőkutya
Gyufát, egy szuperszimat rangidős eb tanítja be.
Drasztikus változás történt Kiss Ramóna életében, elég nehezen viseli
Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé bölcsis lett. A műsorvezető a közösségi oldalán mesélte el, hogy milyen volt a beszoktatás.