Hallgassa élőben!

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság november 22-én 86 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 18.190 lej. Elvettek továbbá nyolc jogosítványt is. Biciklisek szabálytalanságaiért 15 büntetést osztottak ki, kilencet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, nyolcat gyorshajtásért, négyet vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, négyet elsőbbségadás hiánya miatt, kettőt szabálytalan előzésért és 44-et egyéb kihágásokért.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott Siterben (Șișterea) kedd éjjel egy órakor egy 24 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene.

Szabálytalanul. A rendőrség elfogott a 76-os jelzésű országúton, Vaskohszikláson (Ștei) hétfő délután 15.50 órakor egy 33 éves helyi férfit, aki egy utánfutós traktort vezetett. Az utánfutó nincs forgalomba íratva. Eljárás indult az ügyben.

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott hétfőn egy 41 éves biharhosszúaszói (Husasău de Tinca) férfit, akit a temesvári bíróság 1,6 év és 1053 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélte jogosítvány nélküli és ittas vagy kábítószer hatása alatt lévő járművezetés miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad


Madárinfluenza miatt felszámoltak egy tenyészpulyka-állományt Békés megyében
A vírus H5N1 altípusát kedden azonosították a kondorosi telepen.
Személyes vallomással indítja szólókarrierjét Molnár Tamás (videó)
A Melletted című dal egyfajta önreflexió, amelyben az énekes őszintén vall útkereséseiről és zsákutcáiról.
GCS: 1149 új koronavírusos megbetegedést jelentette
Erdélyi Olívia (SRB) fotókiállításának megnyitója
Fontos dolgot közölt Szlávik János az omikron variánssal kapcsolatban
Két olyan vezető tünetet is produkál a koronavírus omikron variánsa, amelyek még köszönőviszonyban sincsenek az eredeti vírus során tapasztalt intő jelekkel.