Hallgassa élőben!

Rendőrségi hírek a megyéből

Ittasan balesetezett. Telkesden (Tilecuş) kedd este egy 39 éves élesdi (Aleşd) férfi egy személyautóval haladt, nem tartotta be a megfelelő oldaltávolságot, ezért egy álló személyautónak ütközött. A férfi légalkoholszintje 1,00 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogsi nélkül. Elfogott a rendőrség kedden délben Berettyócsohajon (Ciuhoi) egy 21 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy motort, amelyre hamis ideiglenes rendszámok voltak felszerelve. Szintén aznap jogosítvány nélkül vezetett Nagybáródon (Borod) egy 21 éves Szilágy megyei férfi, a légalkoholszintje 0,37 mg/l volt. Kedden Telkesden (Tilecuş) egy 36 éves helyi férfi egy robogót vezetett jogsi nélkül, a jármű nincs forgalomba íratva. Mindegyik ügyben eljárás indult.

Elütötte. Nagyváradon kedd délután egy 61 éves érmihályfalvi férfi elütött személyautójával egy 42 éves hegyközcsatári (Cetariu) férfit, aki szabályosan, a gyalogátkelőn közlekedett. A férfit kórházba szállították. További vizsgálat folyik az ügyben.

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott egy 22 éves nagyváradi férfit, aki ellen nemzetközi körözés volt hatályban. A körözést a belga hatóságok adták ki súlyosbító körülmények között elkövetett emberkereskedelem és szervezett bűnözési csoportban való részvétel miatt. A férfi előzetesben van, az ügyet átadják a belga hatóságoknak.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.