Hallgassa élőben!
Fotó: Illusztráció

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság május 13-án 88 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 53.060 lej. Elvettek továbbá hét jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 31 büntetést osztottak ki, 13-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, egyet szabálytalan előzésért és 43-at egyéb kihágásokért.

Ittasan. Ittasan vezetett egy személyautót múlt csütörtökön a 76-os jelzésű országúton, Váradszentmártonban egy 52 éves nagyváradi férfi. A férfi légalkoholszintje 0,48 mg/l volt. Eljárás indult ellene.Ezek a delta variáns jellemző tünetei
Fejfájásról, torokfájásról és orrfolyásról számolnak be leggyakrabban az új típusú koronavírussal fertőzöttek.
Újra fenyegetik az iszlámot kritizáló tinit – Úgy véli, már nem sokáig lesz életben (videó)
A vallást kritizálta, tönkrement az élete.
Ismét a bukaresti törvényhozás elé viszik az EMSZ képviselői a Székelyföld autonómiatervezetét
Ismételten a bukaresti törvényhozás elé viszi Székelyföld autonómiatervezetét Kulcsár-Terza József, társkezdeményezőként pedig – aláírásával is – támogatja azt képviselőtársa, Zakariás Zoltán. Az Erdélyi Magyar Szövetség parlamenti képviselői erről a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának Regionális önkormányzati munkacsoport-ülésén beszéltek Budapesten, a magyar Országgyűlésben.
Fizetésnapon rabolták ki a cégvezetőt, 33 milliót vittek el tőle (videó)
A banda tagjai folyamatosan figyelték az üzletembert, akiről tudták, hogy aznap sok készpénzt tart magánál. Amikor kilépett a lakásból, ketten rátámadtak.
Rendőrségi hírek a megyéből