Hallgassa élőben!

Rendőrségi hírek a megyéből

Jogsi nélkül, ittasan. Elfogott a rendőrség Hegyközcsatárban hétfőn este egy 65 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy utánfutós traktort. A férfi légalkoholszintje 0,62 mg/l volt, a vérvizsgálatot elutasította. Szintén aznap Nagyváradon egy 53 éves helyi férfi ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,55 mg/l volt. Mindkét személy ellen eljárás indult.

Ütköztek. Nagyváradon, a Kolozsvári úton történt baleset hétfőn. Egy 63 éves margittai férfi egy személyautóval haladt, majd parkoláskor nem nézett szét elég figyelmesen, így ütközött egy robogóval, melyet egy 21 éves fugyivásárhelyi nő vezetett. A robogós ezután elvesztette az uralmat a jármű felett, és egy parkoló autónak ütközött. A nő könnyebb sérüléseket szenvedett. További vizsgálat folyik az ügyben.

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott hétfőn egy 53 éves nagyváradi férfit, akit a rendőrség 11 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt sikkasztás miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.Országos adatok: 103.937 személyt immunizáltak az elmúlt 24 órában
Több mint tizenhatezer személyt oltottak be a bukaresti oltási maraton első két napján
Háromgyerekes apukát gázolt halálra a vonat – zenét hallgathatott, talán azért hajtott a sínekre
A 24 éves, háromgyerekes apa motoros rollerrel indult haza a családjához, de sosem érkezett meg.
Gigászi méretű harcsa akadt horogra Mihálygergén
Egy 90 kilogrammos harcsa akadt horogra szombat este a Komravölgyi víztározónál.
Cannes-ban mutatják be Paul Verhoven legújabb filmjét
A Benedetta című film főszereplője a francia Virginie Efira.