Hallgassa élőben!
Fotó: Illusztráció

Rendőrségi hírek a megyéből

Jogsi nélkül. Jogosítvány nélkül vezetett egy robogót Nagyváradon, a Kanonok soron hétfő reggel egy 47 éves helyi férfi, a jármű nincs forgalomba íratva. Szintén aznap Margittán egy 32 éves helyi férfi egy személyautót vezetett jogsi nélkül, a jármű szintén nincs forgalomba íratva. Mindkét ügyben eljárás indult.

Gyorshajtás. A 19E jelzésű országúton, Szalárd külterületén egy 47 éves alsótótfalusi (Sârbi) férfi egy személyautóval 146 km/órás sebességgel haladt, az ott megengedett maximális sebesség 90 km/óra. Szintén aznap, Szalárdon egy 21 éves csujafalvai (Ciulești) férfi 110 km/órás sebességgel haladt egy autóval. Mindkét férfi jogosítványát 90 napra felfüggesztették és büntetőpontokat is kaptak.

Elütötte. A 191A jelzésű megyei úton, Bozsalyon (Bogei) hétfő délelőtt egy 81 éves margittai férfi egy személyautóval haladt Margitta felé, nem tartotta be a megfelelő távolságot az előtte haladó biciklissel szemben, emiatt egy kanyarban elütötte. Az 58 éves kerékpáros férfit kórházba kellett szállítani. További vizsgálat folyik az ügyben.

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott hétfőn egy 40 éves szászfalvai férfit, akit az élesdi rendőrség 1,3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt bántalmazás miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.Ez az 5 virágos növény jól érzi magát a napsütéses balkonon
Ha egész nap süti a balkonunkat a nap, érdemes az alábbi növények közül válogatni.
Kegyetlen történet! Elcsalták kirándulni, brutálisan meggyilkolták
Két férfi fogott össze, egyikük halálra késelte ismerősüket.
Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán
A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
Járványellenes nemzeti program indításáról döntöttek
Ha évek múlva lesz egy hasonló járvány, akkor a társbetegségek szerepe jelentősen csökkenni fog – hangsúlyozta Kásler Miklós.
Online pizsamapartin derülnek ki Mátyás király és Da Vinci titkai
A gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.