Hallgassa élőben!
Fotó: Facebook/Info trafic jud. Bihor

Hármas ütközés Hegyközkovácsinál

A 19/E jelzésű országúton, Hegyközkovácsi (Cauceau) külterületén vasárnap délelőtt 11 óra körül baleset történt. Egy 25 éves nagyváradi férfi egy személyautóval Nagyvárad irányába haladt, majd egy kisteherautó előzésébe kezdett, melyet egy 38 éves hegyközszentmiklósi (Sânicolau de Munte). Mindeközben egy másik személyautó meg akarta előzni az első személyautót és összeütköztek. A második személyautót egy 33 éves tasnádbajomi (Boianu Mare) férfi vezette. A második autós elvesztette az ütközés után az uralmát a jármű irányítása felett és a kisteherautónak, majd egy útszéli fának csapódott. A balesetben egy Szilágy megyei 40 éves és egy 21 éves nő, valamint egy 39 éves tasnádbajomi nő, a második személyautó utasai könnyebb sérüléseket szenvedtek, kórházba szállították őket. Az ügyben további vizsgálat folyik.

 Cristian Ghinea: részt veszek az EB elnökével való hétfői találkozón
Jó célért állhatnak együtt rajthoz a különböző egyházak futói
Az Ökumenikus Segélyszervezet által meghirdetett verseny résztvevői a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkózásához járulhatnak hozzá.
Megvásárolta Roald Dahl műveinek szerzői jogait a Netflix
A streaming-szolgáltató már készíti a Charlie és a csokigyár című animációs sorozatot és a Matilda adaptációját.
Leesett a színpadról a PNL-kongresszuson részt vevő egyik küldött
Kilenc harci kutyával szállt szembe a rendőrökkel a győri drogdíler
A győri rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytatnak eljárást T. Gáborral szemben. A 41 éves férfi 2019 óta foglalkozott speed előállításával. A szükséges alapanyagot, az amfetaminolajat Nyugat-Európából szerezte be, majd azt a megfelelő kémiai anyagokkal és koffeinnel feldúsítva nagy mennyiségű amfetamint készített.