Hallgassa élőben!
Fotó: Illusztráció

Eltűnt személy

Ciuclea Ionel Claudiu, 46 éves, rikosdi (Butani) férfi május 11-én ment el otthonról és azóta nem tért haza. A rendőrséget május 14-én, reggel 9 órakor a családtagok értesítették. A rendőrség közleménye szerint a férfi 1,75 méter magas, 75 kilogramm, az arca ovális, a szemei barnák, a haja fekete, bajuszt visel, a testalkata vékony. Az eltűnésekor fekete kezeslábast, fekete sapkát és fekete sportcipőt viselt.

Aki bármilyen információval tud szolgálni az eltűnt személy hollétéről, jelezze azt a legközelebbi rendőrőrsön vagy hívja az 112-es sürgősségi számot.Ezek a delta variáns jellemző tünetei
Fejfájásról, torokfájásról és orrfolyásról számolnak be leggyakrabban az új típusú koronavírussal fertőzöttek.
Újra fenyegetik az iszlámot kritizáló tinit – Úgy véli, már nem sokáig lesz életben (videó)
A vallást kritizálta, tönkrement az élete.
Ismét a bukaresti törvényhozás elé viszik az EMSZ képviselői a Székelyföld autonómiatervezetét
Ismételten a bukaresti törvényhozás elé viszi Székelyföld autonómiatervezetét Kulcsár-Terza József, társkezdeményezőként pedig – aláírásával is – támogatja azt képviselőtársa, Zakariás Zoltán. Az Erdélyi Magyar Szövetség parlamenti képviselői erről a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának Regionális önkormányzati munkacsoport-ülésén beszéltek Budapesten, a magyar Országgyűlésben.
Fizetésnapon rabolták ki a cégvezetőt, 33 milliót vittek el tőle (videó)
A banda tagjai folyamatosan figyelték az üzletembert, akiről tudták, hogy aznap sok készpénzt tart magánál. Amikor kilépett a lakásból, ketten rátámadtak.
Rendőrségi hírek a megyéből