Hallgassa élőben!

Elhunyt a balesetet szenvedő férfi

Portálunkon is beszámoltunk arról a súlyos, Vércsorogon (Vârciorog) történt balesetről, melynek következtében életveszélybe került a gépkocsivezető: a 41 éves férfira hipotermiás állapotban, szív- és légzésleállással találtak rá. Sajnos, az orvosok küzdelme ellenére, a férfi elhunyt.

A baleset szerda reggel történt, a férfi egy autóval egy patak medrébe borult. A vizsgálatok során kiderült, hogy a baleset 7.45 óra körül történhetett, akkor hallott valami zajt egy közelben lakó személy, de nem ment ki megnézni, hogy mi történt. Egy arra járó személy 8.38-kor hívta az 112-es sürgősségi hívószámot, amikor meglátta, hogy egy autó van a vízben. Dr. Hadrian Borcea, a nagyváradi UPU-SMURD vezetője elmondta, hogy a férfit órákon keresztül próbálták menteni, sajnos sikertelenül. A halál pontos okát a boncolás után tudják megállapítani.Országszerte megemlékeznek a 100 éve született Mészöly Miklósról
Határon innen és túl számos konferencia, folyóirat foglalkozik az író életművével.
Vadászni ment a szabadnapos rendőr, körözött bűnözőt fogott
A rendőrnek a körözési nyilvántartásból volt ismerős a férfi arca.
Programsorozattal ünnepli tavasszal a 120 éves magyar filmet a Nemzeti Filmintézet
Vetítésekkel, kiállítással és egyéb programokkal ünnepli idén az első megrendezett magyar film, A táncz születésének százhuszadik évfordulóját a Nemzeti Filmintézet (NFI).
CNCAV: 134.807 személy kapta meg a koronavírus elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Messi csak kétmeccses eltiltást kapott
Lehetett volna 12 is, de nem lett.