Hallgassa élőben!
Fotó: Archív felvétel

Életet mentettek

Idős férfit mentettek ki saját lakásából a nagyváradi tűzoltók. Őket egy Aluminei utcai tömbházlakás lakója értesítette szerda délután, miután feltételezte, hogy egyik szomszédja segítségre szorul, ugyanis pár napja nem lehetett vele felvenni a kapcsolatot. A megadott helyszínre a váradi tűzoltók 2-es egysége szállt ki, a második emeleti lakásba behatolva a 70 éves idős férfire a fürdőszobában találtak rá összeesve, aki ugyan eszméleténél volt, de mozgásképtelen. A rohammentősök a helyszínen elsősegélyben részesítették a férfit, akit később a megyei kórház sürgősségi osztályára szállítottak.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.