Hallgassa élőben!
Fotó: Facebook/Info trafic jud. Bihor

Az OTL járművével ütközött egy kamion

Közúti baleset történt Nagyváradon, a Podului utcán hétfőn nem sokkal déli 12 óra után. Egy, a Nagyváradi Közszállítási Vállalathoz (OTL) tartozó kisteherautó éppen a hídon lévő buszmegállóban állt, amikor egy kamion nekiütközött. Utóbbit egy 59 éves váradi férfi vezette. A kisteherautó hátsó része egyébként ,,belelógott” az egyes sávba, egy 51 éves férfi parkolta le oda. Az ütközés miatt a furgon kidöntötte a buszmegállót jelző táblát, egy villanyoszlopot és a korlátnak is nekiment. Az 51 éves férfi megsérült, ugyanis a jármű előtt állt és elesett.

Az OTL közleményéből kiderült, hogy a kisteherautó azért állt ott, mert alkalmazottaik éppen karbantartási munkálatokat végeztek a megállóban. Az ügyben további vizsgálat folyik.

 Ez az 5 virágos növény jól érzi magát a napsütéses balkonon
Ha egész nap süti a balkonunkat a nap, érdemes az alábbi növények közül válogatni.
Kegyetlen történet! Elcsalták kirándulni, brutálisan meggyilkolták
Két férfi fogott össze, egyikük halálra késelte ismerősüket.
Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán
A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
Járványellenes nemzeti program indításáról döntöttek
Ha évek múlva lesz egy hasonló járvány, akkor a társbetegségek szerepe jelentősen csökkenni fog – hangsúlyozta Kásler Miklós.
Online pizsamapartin derülnek ki Mátyás király és Da Vinci titkai
A gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.