Hallgassa élőben!
Fotó: ebihoreanul.ro

A volt élettársát késelte meg egy férfi Váradon

Többórás keresés után fogták el azt a férfit, aki vasárnap délután 18 óra körül több késszúrást ejtett a volt barátnőjén. A férfi a tetthely közelében bujkált.

BN-összeállítás

Vasárnap délután 18 óra körül hívták az 112-es sürgősségi számot, hogy Nagyváradon, az Oneștilor utcán késelés történt, a Prima Residence tömbházaknál. A szemtanúk szerint egy nő és egy férfi a parkolóban, egy autóban ülve vitatkoztak. A nő kiszállt az autóból, a férfi ekkor szúrta meg a késsel. A nő a tömbház bejáratához szaladt, azonban a támadó utolérte és még több sebet ejtett rajta. A férfi ezután elmenekült, áldozatát pedig kórházba szállították és megműtötték: a 46 éves nő testén öt szúrt sebet ejtett a támadó, a mellkasán és a hasán szenvedett súlyos sérüléseket.

A férfit az eset után azonnal keresni kezdték, nyomkövető kutyát is bevetettek. Időközben in rem eljárást indítottak. Az autót egyébként a támadó a parkolóban hagyta. A férfit végül éjfél körül találták meg, az egyik közeli, épülőben lévő tömbházban rejtőzött el. Mind kiderült, a helyi rendőrség egyik tagjáról van szó, P. L. K.-ról, aki jelenleg az intézményen belül környezetvédelmi problémákkal foglalkozik. A férfin több seb is volt, amikor rátaláltak, ezeket saját magán ejtette, ellátásukra szintén kórházba szállították. Időközben kiderült, hogy az áldozat a volt élettársa, novemberben váltak szét, sőt, a nőnek távolságtartási végzése is volt a férfi ellen. Az ügyben vizsgálat indult, tudatta tegnap délutáni közleményében a Bihar Megyei Törvényszék mellett működő ügyészség.Országszerte megemlékeznek a 100 éve született Mészöly Miklósról
Határon innen és túl számos konferencia, folyóirat foglalkozik az író életművével.
Vadászni ment a szabadnapos rendőr, körözött bűnözőt fogott
A rendőrnek a körözési nyilvántartásból volt ismerős a férfi arca.
Programsorozattal ünnepli tavasszal a 120 éves magyar filmet a Nemzeti Filmintézet
Vetítésekkel, kiállítással és egyéb programokkal ünnepli idén az első megrendezett magyar film, A táncz születésének százhuszadik évfordulóját a Nemzeti Filmintézet (NFI).
CNCAV: 134.807 személy kapta meg a koronavírus elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Messi csak kétmeccses eltiltást kapott
Lehetett volna 12 is, de nem lett.