ERDON Gyászhír

6 hónapja
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Jósa László, a szeretett férj, apa, nagyapa, dédapa, a nagyváradi 3-as patika nyugalmazott gyógyszerésze hosszú és küzdelmes életének 98. évében, az ausztráliai Sydneyben visszaadta lelkét Teremtőjének. Hamvait pénteken 12 órától kíséri utolsó útjára bánatos családja, felesége, fia, unokái és dédunokái, a Steinberger kápolnából. „Emlékezzetek, s kérlek, ne felejtsetek,/ Emlékezzetek, és a végen túl is szeressetek./ Emlékezzetek, s akkor talán örökre veletek lehetek.”
6 hónapja
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Jósa László, a szeretett férj, apa, nagyapa, dédapa, a nagyváradi 3-as patika nyugalmazott gyógyszerésze hosszú és küzdelmes életének 98. évében, az ausztráliai Sydneyben visszaadta lelkét Teremtőjének. Hamvait pénteken 12 órától kíséri utolsó útjára bánatos családja, felesége, fia, unokái és dédunokái, a Steinberger kápolnából. „Emlékezzetek, s kérlek, ne felejtsetek, Emlékezzetek, és a végen túl is szeressetek. Emlékezzetek, s akkor talán örökre veletek lehetek.”
6 hónapja
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, SZALAI ILONKÁRA (élt 54 évet) halálának 12. évfordulóján. „Elhagytad a házat, amit szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél, ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugodalmad nem zavarja senki.” Szívünkben örökké megmaradsz. A gyászoló család.
6 hónapja
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ÚJVÁROSI IMRE (volt részlegvezető), 79 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése augusztus 17-én, szombaton 14 órakor a bihari református kápolnától. Gyászolja felesége és családja.
6 hónapja
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa és testvér, TÓTH SZABOLCS született 1936-ban, szép csendben elhunyt. Utolsó útjára holnap, augusztus 14-én kísérjük az élesdi kápolnából. Gyászoló fia, Zoli és testvére, Jutka.
6 hónapja
Fájó szívvel, szomorúan emlékezem a 8 éve elhunyt bátyámra, PETRI SÁNDORRA, (élt 72 évet), aki búcsú nélkül távozott az élők sorából, s csak a szép emlékeket hagyta maga mögött. Gyászolja testvére, Petri László.
6 hónapja
Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagyapára, PAPP BÉLÁRA (GYUSZI, Biharpüspöki). Ma 6 hónapja, hogy előre mentél. Nem múlik el nap, hogy ne gondolnánk rád! A szerető család.
6 hónapja
Mély fájdalommal tudatju, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédnagymama, KOCSIS RÓZA életének 88. évében hosszú betegség után megpihent. Temetése ma, augusztus 9-én 14 órától a vajdai temetőben. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle a gyászoló család.
6 hónapja
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, POCSAI GYÖRGY (Erdőgyarak) életének 83 évében hirtelen távozott az élők sorából. Temetése ma augusztus 8-án 13 órától az erdőgyaraki kápolnából Búcsúznak tőle gyermekei: Imre, György, Szilvia, Eleonóra és családjuk, unokái, dédunokái.
6 hónapja
Őszinte részvétünk Derzsi Ákos szenátor úrnak szeretett édesanyja elhunyta miatti fájdalmában, aki a tanítók nagy családjából az örökkévalóságba távozott. Pető Csilla és családja.


Képek könyve – Zakariás Erzsébet albuma
A Hagyományok Házában mutatták be Zakariás Erzsébet Képek könyve, Táj- és kultúrtörténet képekben című, négyszáz illusztrációt tartalmazó kötetét. A képek témái a mai Románia területéhez kötődnek, forrásul pedig egy évszázad magyar nyelvű budapesti sajtója, illetve néprajzi szakkiadványai szolgáltak. A kötetről a néprajzkutató-színháztörténész szerzővel beszélgettünk.
Jessie J és Channing Tatum együtt ül a szerelemfelhőn (videó)
Bár decemberben szakítottak, az új évben úgy tűnik, már minden megint rózsaszín.
Hatalmas lépés lenne a háromgyermekes anyák szja-mentessége
A Fiatal Családosok Klubjának elnöke bízik abban, hogy a következő években a kormány előteremti erre a fedezetet.
Februári műsorrend
A Szigligeti Színház februári műsorrendjét az alábbiakban közöljük. A színház fenntartja a műsorváltoztatás jogát.
Új ásványt fedeztek fel
A dutrowitot kontinensek ütközése hozta létre.