Labdarúgás

2023.06.06. 15:21

Rencz Csaba emlékére rendeznek nemzetközi labdarúgótornát Érmihályfalván

A második kiírásához érkezett nemzetközi utánpótlás-tornán több neves egyesület is jelezte részvételi szándékát.

Forrás: Jósa Attila

Jósa Attila

Nemzetközi korosztályos labdarúgótornát rendez szombaton az Érmihályfalvi Unirea. Az U11-es csapatok számára kiírt tornát a három évvel ezelőtt elhunyt érmihályfalvi újságíró, egykori kollégánk, Rencz Csaba emlékének ajánlják a szervezők, aki munkássága során kiemelten foglalkozott az Unirea körüli történésekkel. A focisták a Praszler Gyula Stadionban két pályán küzdenek a serlegért 10.30 órától.

A II. Rencz Csaba Emlékkupa idei mezőnye jóval erősebbnek tűnik a tavalyinál, hiszen olyan, az utánpótlásképzésben élen járó csapatok is elfogadták a meghívást, mint az MTK Budapest, a Debreceni Olasz Focisuli, de a nemrégiben megalakult Szatmárnémeti Partium Akadémia is képviselteti magát a megmérettetésen. A szervezők két ötös csoportra osztották a mezőnyt, a csoportgyőztesek vívhatják majd a döntőt, melyet a helyosztó mérkőzések vezetnek fel.

A csoport: Nagyváradi Bihar FC, MTK II., Szováta, Szatmárnémeti Il Calcio, Debreceni Olasz Focisuli.

B csoport: Érmihályfalvi Unirea, MTK Budapest, Debreceni Egyetemi Atlétikai Club (DEAC), Szatmárnémeti Partium Akadémia, Nagykárolyi Viitorul.

A mérkőzések 10.30 órától kezdődnek, az előzetes tervek szerint a II. Rencz Csaba Emlékkupa döntőjét 16.25-től rendezik, majd 17 órától az ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul a seregszemle.

Az eredményhirdetést követően a felnőttek veszik át a főszerepet, a hetente a város sporttermében focizni összejáró baráti társaság, melynek elmaradhatatlan tagja volt egykori kollégánk is, egy gálameccs keretében emlékezik meg Rencz Csabáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában