Nincs megállás

2023.03.30. 19:18

Vízilabda Szuperliga: tovább zárkózna a Steauára a VSK

J. A.

Nincs megállás a férfi vízilabda Szuperligában sem, a hétvégén újabb tornákat rendeznek. A felsőház mezőnyét a bukaresti Steaua Uszoda látja vendégül, a menetrend mondhatni a „megszokott”. A Nagyváradi VSK pénteken kezdi meg szereplését, ellenfele 20 órától a Bukaresti Rapid lesz. Szintén az esti meccsen játszanak a váradiak szombaton is a Dinamo ellen (20 óra), a legnagyobb derbit, a Steaua – VSK mérkőzést pedig ezúttal is vasárnap déli 12 órától rendezik. A rangadót nem tűzte műsorára egyetlen televíziós társaság sem, akik élőben szeretnék követni az eseményeket, azoknak azt javasoljuk, hogy keressék fel a CSA Steaua, illetve a Román Vízilabda-szövetség YouTube-csatornáját.

Az alsóház mezőnye ismét Nagyváradon ad randevút egymásnak, az Egyetem SK szombaton két mérkőzést is vív a Crișul Uszodában. Az egyetemisták 10.30 órától a Kolozsvári Poli, 17.30-tól pedig a Bukaresti Hello Sport ellen küzdenek. Az alsóház rangadóját, az Egyetem SK – Sportul Studențesc mérkőzést vasárnap reggel 10.30-tól rendezik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában