Újabb vereség

2022.11.06. 13:31

Sorozatban tizedik vereségét szenvedte el a VSK

Forrás: a szerző felvétele

Jósa Attila

A férfi kézilabda Bölények Ligájának 10. fordulójában ismét hazai közönség előtt lépett pályára a Nagyváradi VSK kézilabdacsapata. A piros-kékek erős ellenféllel, a táblázat 4. helyezettjével, a Foksányi VSK-val mérkőztek és bár az idény eddigi legjobb játékát nyújtották, ez ismételten kevésnek bizonyult a pontszerzéshez. A katasztrofális bajnoki szereplés ellenére is mintegy 700 néző látogatott ki az Antonio Alexe Sportcsarnokba, ahol az első félidő végén a papírformának megfelelően a vendégcsapat vezetett 3 góllal (12–15). A második játékrészben a cserekapus, Radu Turturică elképesztő bravúrjai után egy gólra zárkózott fel a Nagyváradi VSK, amely hatszor is az egyenlítésért támadhatott. A 46. percben, 20–20-nál, sikerült a hazai együttesnek utolérnie ellenfelét, egy 0–4-es sorozat azonban végleg megpecsételte Cosmin Liberț tanítványainak sorsát. A következő fordulóban a Bukaresti Steaua vendége lesz a nagyváradi csapat.

 

 

Antonio Alexe Sportcsarnok, 700 néző

 

Nagyváradi VSK – Foksányi VSK 27–29 (12–15)

Nagyvárad: Țenghea, Turturică; Djukic 8, Ivancsenko 7, Oarga 4, B. Munteanu 3, Aungurenci 2, Boșca 1, Farcaș 1, Gál 1, Szász, Radu, Huțanu, Sfârlea.

Vezetőedző: Cosmin Liberț

Foksány: Marocico, Cloșca; Crnoglavac 6, Mocanu 6, Marijanac 6, Miroiu 3, Makrishin 3, Nuțu 2, Krstevski 1, Rață 1, Lăzoreac, Roșu, Rusu, Ragea. Vezetőedző: Dalibor Cutura.

Vezette: Alin Gherman és Adrian Moldovan (mindketten Nagybánya).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában