Taekwon-do

2022.11.23. 13:12

Eredményesen szerepeltek a Balkán-kupán

Összesen 41 érmet szereztek a Nagyváradi Wolf Sportklub versenyzői a nagyszebeni ITF Taekwon-do megmérettetésen.

Erdon-összeállítás

Nagyszeben adott otthont múlt hétvégén az ITF Taekwon-do Balkán-kupa küzdelmeinek. A rendezvényen 6 ország – Románia, Bosznia és Hercegovina, Szlovákia, Szlovénia, Bulgária és Görögország – 30 sportklubjának 409 versenyzője indult. A Nagyváradi Wolf Sportklub (elnök/vezetőedző Harascsák Gyula, 4 Dan, oktatók Gergely Ákos, 2 Dan, Tálinger Alex Zoltán, 2 Dan és Hegedűs Richárd Csaba, 1 Dan) 25 versenyzővel volt jelen, akik ezúttal is a már tőlük megszokott jó eredményekkel tértek haza. Összesen 41 érmet sikerült Nagyváradra hozni, ezekből 17 arany, 10 ezüst és 14 bronz. A verseny végén a Wolf Sportklub az ifjúságiaknál a 2., míg a gyerekeknél a 3. helyért járó trófeát vehette át. Kalmár Erik egyéniben is díjazott lett, a legtehetségesebb fiúgyereknek járó trófeát nyerte el.
Teljes összesítésben a 2. helyen zárta a versenyt nagyváradi egyesület, képviseletében Szabó János és Cosma Rareş pedig bíróként is részt vettek a versenyen. „A nagyszebeni verseny méltó befejezése volt ennek a hosszú, zsúfolt versenyidőszaknak. Az idén ez volt a 11. verseny, amelyen részt vettünk és mindenhonnan bajnoki címekkel, érmekkel és trófeákkal tértünk haza. Sportolóink fáradtak, túlhajszoltak, de még sikerült egy kis energia- és erőforrást találniuk ahhoz, hogy újra bizonyítsák felkészültségüket, tehetségüket, elszántságukat, győzni akarásukat. Ez sikerült, és emiatt nagyon büszkék vagyunk rájuk, ezt szerintem mindenki nevében kijelenthetem, akinek bármilyen apró köze is van ehhez a lelkes csapathoz!” – nyilatkozta a versenyek után Harascsák Gyula.

A Wolf Sportklub eredményei

1. helyezettek: Halász Anna (2) – küzdelem és speed kick, Kalmár Erik (3) – küzdelem, speed kick és speciális technikák, Gui Daria (3) – küzdelem, speciális technikák, tull, Cornea Larisa – küzdelem, Toromba Christian - küzdelem, Cornea Luca - küzdelem, Orbán Kármen – küzdelem, Tálinger Alex (2) – küzdelem és tull, Bara Stefan – küzdelem, Fenesi Péter – küzdelem, a Simon Barbara, Cornea Casandra, Erdei Anna, Szabó Alexa és Orbán Kármen által alkotott lány csapat küzdelemben.

2. helyezettek: Borz Cristian – küzdelem, Kalmár Erik – tull, Gui Daria – speed kick, Gui Denisa – küzdelem, Cornea Casandra - küzdelem, Simon Barbara – küzdelem, Tálinger Alex – erőtörés, Cosma Rares – küzdelem, Bajgyik Baranyi Botond – küzdelem, Hegedűs Richárd és Szabó János – tradicionális küzdelem.

3. helyezettek: Marginean Stefania - küzdelem, Borsi Edvin – küzdelem, Halász Anna – erőtörés, Gui Denisa (2) – erőtörés és speed kick, Varga Nikolett – küzdelem, Borz Luca – küzdelem, Szabó Alexa (2) – küzdelem és tull, Hegedűs Richárd (2) – küzdelem és tull, Szabó János – küzdelem, Halász Levente – küzdelem, a Talinger Alex, Hegedűs Richárd, Szabó János, Bajgyik Baranyi Botond, Molnár Balázs és Cornea Luca által alkotott ifjúsági fiú csapat küzdelemben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában