Bihardiószeg

2022.10.03. 20:54

Újabb győzelmet aratott a Bihardiószegi SK

Fotó: A szerző felvétele

D. Mészáros Elek

Egy héttel a Cserpatak elleni 10–0-ás győzelmet követően szombaton ismételten remekeltek a diószegi futballisták. Az időjárás is kedvező volt a Székelyhídi Sasokkal vívott küzdelemhez, szélfútta gyeppálya várta a játékosokat. A küzdőszellem nem hiányzott egyik csapat részéről sem, a székelyhídi gárdát szép számú szurkolótábor is elkísérte az idegenben zajlott mérkőzésre. A lelátókon nem lanyhult a biztatás, a vendégcsapat revánsra készült a legutóbb elszenvedett vereségért, míg a hazaiak ismételten a Sasok földre kényszerítését tűzték ki célul. 

A mérkőzés kezdetétől a Sasok határozott, helyenként kemény és szabálytalan játékkal igyekeztek visszaszorítani a házigazdákat, ami nem vezetett eredményre. Olyannyira nem, hogy több sárga lapot is sikerült bekasszírozniuk. A 25. percben több kihagyott helyzetet követően a kapu előtti zűrzavart kihasználva Teodor Cheregi megszerezte Diószeg vezető gólját. Az első félidő vége előtt öt perccel egy jobboldali szabadrúgásból beívelt labdát fejjel továbbított a diószegiek hálójába Kovács Krisztián.

A második játékrész egyenlő esélyekkel indult mindkét csapat számára. Küzdeni akarásból nem volt hiány továbbra sem. A Sasok minden áron gólszerzésre törekedtek, míg a diószegi csapat több helyzetet is kihagyott. Végül a 60. percben Paul Suciu 15 méterről sikeresen célozta meg az ellenfél kapuját, megszerezve a Diószegi SK győzelmet jelentő gólját. 

A vendégcsapat hálóőre, Ármos Sándor mindvégig parádézott, nagyobb arányú győzelemtől fosztva meg a diószegieket. Lőrincz Norbert, a Sasok csapatkapitánya ügyes, helyenként bravúros játékkal kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában