Bajnokság

2022.10.05. 15:31

Érmeket is emeltek a váradi erőemelők

Forrás: Nagyváradi Crișul Sportklub

BN-összeállítás

Nem kevesebb mint harmincegy éremmel tértek haza a Jászvásáron megrendezett Országos Erőemelő Bajnokságról a nagyváradi erős emberek. Nagyváradot három klub – a Crișul, a Lupas Power Bihor és a King do-Lions – képviselte a megmérettetésen. A Crișul sportklub huszonöt, míg a Lupas Power Bihor és a King do-Lions sportklubok egyenként három érmet szereztek a versenyen. Mindhárom csapat felkészítője Lupaş Ionuţ Florin többszörös bajnok volt.

A Nagyváradi Crișul Sportklub a következő eredményekkel büszkélkedhet: Vlădica Răzvan Eduard junior I. korcsoportban -120 kilós súlycsoportban második lett fekvenyomás fogásnemben, harmadik lett guggolásban és az összesítésben; Popa Iustinian a felnőttek +120 kilogrammos versenyében második lett fekvenyomásban, a master (40 év felettiek) versenyen pedig első helyezést ért el fekvenyomásban és második helyezést guggolásban, felhúzásban és az összesítésben. Zamfirescu Alexandra mind a junior I., mind a felnőtt korcsoportban a -47 kilogrammos súlycsoportban második lett guggolásban, fekvenyomásban, felhúzásban és az összesítésben is. Toma Florentina Georgiana a felnőttek versenyében -63 kilogrammos súlycsoportban harmadik lett fekvenyomásban, Lupaş Ioana Laura a felnőttek -84 kilogrammos súlycsoportjának versenyében második lett felhúzásban, harmadik guggolásban és fekvenyomásban, valamint az összesítésben, Şuţu Andrei Şerban a junior I. korosztályban a -93 kilogrammos súlycsoportban második lett guggolásban, Sferle David a juniorok -105 kilogrammos versenyében harmadik lett fekvenyomásban, felhúzásban és az összesítésben, Staniş David pedig ugyanebben a korosztályban a 183 kilogrammosok között negyedik lett guggolásban, fekvenyomásban, felhúzásban és az összesítésben is.

A Clubul Lupaş Power Bihort Papp Andrei képviselte az országos bajnokságban, ő harmadik lett -120 kilogrammos súlycsoportban guggolásban, fekvenyomásban és az összesítésben is. A King do-Lions klub színeiben Jurju Ionuţ versengett a junior I. korcsoportban a -93 kilogrammosok között, és második lett a felhúzásban és az összesítésben, valamint harmadik a fekvenyomásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában