3. Liga

2022.09.29. 19:38

Rangadó labdarúgó mérkőzés

A szentmártoni stadionban fogadja a Félixfürdői Lotus a Szilágysomlyói Sportul focicsapatát ma (szeptember 30.) délután 17 órától, az országos labdarúgó 3. Liga 10. csoportjában, a hatodik fordulóban. A bihari csapat négy győzelem után a harmadik helyről várja a tabella utolsó helyezettjét. A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Szombaton délután 15 órától a nagyváradi Bodola Gyula Stadionban mérkőzik meg egymással a Bihar FC és a Besztercei Gloria focicsapata. A hatodik forduló rangadójának is tekinthető ez a meccs a tizedik csoportban, hiszen a tabella második és negyedik helyezettje csap össze egymással, a beszterceieknek hárommal van kevesebb pontjuk, mint a házigazda piros-kékeknek. A Besztercei Gloria szerdán a Román Kupában játszott és tizenegyespárbajban kapott ki a Sloboziai Unireától, 3-2 arányban. A Bihar FC – Besztercei Gloria mérkőzés tehát 15 órakor kezdődik, egy belépőjegy ára 10 lej.

Szintén szombaton 15 órai kezdettel játsszák ugyanebben a csoportban a Nagykárolyi Victoria – Désaknai Minerul, a Máramarosszigeti VSK – Szatmárnémeti VSK és a Kolozsvári CFR II – Zilahi VSK mérkőzéseket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában