Labdarúgás

2022.09.13. 14:14

Megszerezte első pontjait a CAO-NAC

Jósa Attila

Lejátszotta első hivatalos mérkőzését Hegyközpályiban a CAO-NAC 1910 együttese, a zöld-fehérek ellenfele szombat délben a Nagyszalontai Olimpia gárdája volt. A mérkőzés ünnepi pillanattal kezdődött, a kezdőrúgást Suzana Dumitru, Kovács Miklósnak, a NAC egykori legendás játékosának és edzőjének unokája végezte el.

Az előző fordulóban a Bihar FC II ellen három CAO-NAC játékost is kiállított a játékvezető, emiatt Sergiu Ciocan, Robert Pădurean és Raul Bodea sem állhatott Ciprian Dianu vezetőedző rendelkezésére. A rendkívül alacsony átlagéletkorú váradi csapat kiegyenlített mérkőzést vívott a szalontaiakkal. A 76. percben Petru Pereț mehetett idő előtt zuhanyozni, az Olimpia középpályása két percen belül kapott kér sárga lapot. Emberelőnyben mindent egy lapra feltéve támadott a CAO-NAC, a 83. percben pedig „megtört a jég”: Dobrescu indította a jobb szélen Noah Farcașt, aki befelé cselezett, ballal ellőtte a labdát, majd miután az lepattant egy védőről, jobbal megismételte a próbálkozást, ezúttal már nagyobb sikerrel, a játékszer a jobb alsó sarokba vágódott (1–0). Az eredmény ezt követően már nem változott, a CAO-NAC fontos három pontot szerzett a felsőházi rájátszásba jutásért vívott küzdelemben.

Jegyzőkönyv

CAO-NAC 1910 – Nagyszalontai Olimpia 1–0 (0–0).

Gólszerző: Noah Farcaș (83.) vezette: Laurențiu Pentek.

CAO-NAC: C. Har – D. Pop, A. Mal, C. Letan, M. Abagiu, I. Pop (L. Gal 66.), N. Farcaș, D. Bóné (A. Catana, 85.), V. Negruțiu (P. Torj, 57.), V. Dobrescu. 

Vezetőedző: Ciprian Dianu.

Olimpia: Zaha – A. Hosu, Lavrincsik L., I. Kuruț, C. Chișe, R. Iabloncic (P. Boiț, 85.), C. Țîrlea, P.Pereț, D. Mughiuruș (P. Ardelean, 90.), F. Mintaș, A. Țuțuianu. 

Vezetőedző: Cristian Țirban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában