Villámsakk

2022.08.30. 13:25

Makai Zsuzsa sakk-emlékverseny

Forrás: stere.ro

Közlemény

Online villámsakk versenyt szervez a Nagyváradi Sakk Klub Makai Zsuzsa emlékverseny néven, az egykori román és magyar országos bajnok nagyváradi női nemzetközi sakkmester emlékére. A játék nyílt, egyéni, svájci rendszerben, 7 fordulós villámverseny, 5 perc+2 másodperc/lépés játékidővel. A megmérettetésre szeptember 3-án, szombaton 18 órakor kerül sor. A www.chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub tagok vehetnek részt a versenyen. A klubba való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év és a képviselt helység megadásával a következő weboldalon lehet benyújtani: https://www.chess.com/club/sah-club-oradea. A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a turné webcímén: Play Chess Online for Free with Friends & Family – Chess.com. Részvételi díj nincs.

A verseny főszervezője és játékvezető: dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró. További információk: 0748/185-452; sahcluboradea@yahoo.com. Díjazás: oklevelek. Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megszegik, azokat véglegesen felfüggesztik. A versenyt a www.chess.com szerver nagyon szigorú csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetői figyelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában