Közlemény

2022.07.05. 09:40

Arculati és szerkezeti változások a zöld-fehéreknél

BN-összeállítás

„Továbbra is keményen és lelkesen dolgozunk azon, hogy kellően felkészültek legyünk a 2022/23-as idényre. Az új bajnoki évad kezdetével a CAONAC 1910 igazgatótanácsát régi-új adminisztratív csapat fogja alkotni, nevezetesen: Florin Mal (elnök), Marius Chereji, Marcel Boldiş, Lukács Imre, Liviu Zamfirescu, Florin Negruţ és Ionuţ Șereş (alelnökök), akik egyben az ügyvezetést is biztosítják.” – derül ki a CAONAC 1910 közleményéből.
Az egyesület arról is beszámol, hogy új arculati elemekkel bővítették a klub tárházát, ennek jegyében az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál (OSIM) bejegyzett, 2017 óta használt és a tulajdonukban lévő régi márkanév mellett sikerült bejegyeztetniük egy második márkanevet is, amelyet az idei szezontól kezdve használnak.
A zöld-fehér együttes a következő idénytől Club Atletic Oradea – Nagyváradi Atlétikai Club 1910 néven fog szerepelni a bajnokságban, emellett az egyesület új címert is kapott, azon elgondolás mentén, hogy még jobban kapcsolódjon a klub történelméhez modernista megjelenésben egyesítve a CAO-NAC korábbi emblémáihoz tartozó elemeket. Az új címer felső részén két, jól ismert rövidítés található: CAO (Club Atletic Oradea) és NAC (Nagyváradi Atlétikai Club). Ezek egyben a város fejlődéséhez hozzájáruló nemzetiségek sokszínűségének és jó együttműködésének szimbólumai – emelte ki a klub vezetősége a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában