Kézilabda

2022.06.15. 15:31

Sorsoltak a bajnokságban, Bukarestben kezd a VSK

Forrás: csmoradea.ro

Jósa Attila

Mint arról korábban beszámoltunk, egy váratlan fordulat után mégis az élvonalban folytatja szereplését a Nagyváradi VSK kézilabdacsapata. Időközben elkészült a Bölények Ligájának menetrendje is, a klub internetes oldalán megtalálható információk alapján az első fordulóban a piros-kék együttes a fővárosban kezdi meg szereplését, ahol augusztus 27-én a helyi VSK lesz az ellenfele.

A Bukaresti VSK jelenleg nem tartozik az első osztály élcsapatai közé, az előző idényt a 10. helyen zárta az együttes, melynek inkább a női szakosztálya a nemzetközi szintű, ahol a bukaresti önkormányzat évi 3,5 millió euróval támogatja a csapatot, így akad olyan játékosa is (Cristina Neagu), aki havi 20 ezer eurót tehet zsebre. Ha már költségvetés, arra is fény derült, milyen összegekkel számolhat a Nagyváradi VSK a következő idényben: az eddigi 150 ezer eurós büdzsét sikerült megnégyszerezni, az összeg fele a lelkes támogatóknak köszönhetően áll rendelkezésre, a klub ezt nagyjából 300 ezer euróval egészíti ki, de mint Șerban Sere elnök kihangsúlyozta, ez nem jár más szakosztályoktól való pénzelvonással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában