Kézilabda

2022.06.10. 10:58

Mégis a Bölények Ligájában indulnak a VSK kézilabdázói

Úgy tűnik, sikerült előteremteni az élvonalbeli induláshoz szükséges összeget, így a VSK az első osztályban küzdhet a következő idényben.

Jósa Attila

Bár a múlt heti sajtótájékoztatón még arról számolt be Şerban Sere, a Nagyváradi VSK elnöke, hogy a klub kézilabdacsapata anyagi okok miatt nem él az élvonalbeli indulás lehetőségével, tegnap a klub sajtóosztálya örömteli fejleményekről tájékoztatta lapunkat. Mint kiderült, a Resicabányai VSK visszalépése miatt megüresedett helyet végül mégis a váradi csapat fogja „megörökölni”, annak minden nehézségével együtt.  Az első ligás indulásnak egyik feltétele, hogy a klubnak kell legyen egy második csapata is, ami egyelőre a váradiaknak nem áll rendelkezésére, így ez legalább 15–18 új játékos leigazolását jelenti. Ennél is fontosabb kérdés a Bölények Ligájában induló keret megerősítése, hiszen a jelenlegi együttes játékosállománya sokszor a másodosztályhoz is kevésnek bizonyult, a folyamatos sérülések miatt többször improvizálnia kellett George Tăutu vezetőedzőnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában