Nagyváradi CAO

2022.06.24. 14:42

Közlemény: A történet tovább folytatódik

A Nagyváradi CAO 1910 társult tagjai között 2021 nyarán létrejött megállapodás értelmében mostantól szétválnak Nagyvárad Önkormányzatának, a Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesületnek (APTOR), illetve az alapító tagokat és a magánbefektetőket tömörítő Oradea Renaștem Împreună Egyesületnek útjai.

Ennek a fontos fejezetnek a lezárása alkalmából mi, a magánfél szeretnénk megköszönni a nagyváradi városházának és az APTOR-nak az együttműködésükett, illetve a hozzájárulásukat a Nagyváradi CAO fejlesztéséhez, és sok sikert kívánunk nekik a jövőbeli terveikhez!

Másrészről, mi, a magánfél, a Nagyváradi CAO márkanév egyedüli tulajdonosként, melyet 2016-ban bejegyeztettünk az Állami Találmányi és Védjegyhivatalban (OSIM), felelősnek érezzük magunkat a labdarúgóklub folytonosságának biztosításával kapcsolatban, amelynek bonyolult története 1910-ben kezdődött.

A fehér-zöld színek iránti elkötelezettségünk és futball iránti szenvedélyünk által vezérelve úgy döntöttünk, hogy a Nagyváradi CAO csapatait benevezzük a Bihar Megyei Labdarúgó Egyesület által szervezett megyei bajnokságokba, ahogyan az a három társult tag által tavaly nyáron aláírt jegyzőkönyvben is szerepel.

Hamarosan bemutatjuk a klub új szervezeti felépítését, a játékosállományt, amellyel nekivágunk az új idénynek, valamint a Nagyváradi CAO sporttelepét, de ezeken kívül számos, remélhetőleg kellemes meglepetéssel is készülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában