Vízilabda

2022.05.09. 15:22

Átgázolt a mezőnyön a Crișul U13-as csapata

Fotó: Crișul SK

Jósa Attila

Egymásnak adták a kilincset a vízilabdázók a hétvégén a nagyváradi Crișul uszodában, az U13-as korosztály utolsó előtti döntő tornája mellett a felnőttek is összecsaptak az alsóházi rájátszás mérkőzésein. A Nagyváradi Crișul tovább folytatta a menetelését az U13-as bajnokság mezőnyében, a csapat mind a hét mérkőzését fölényesen megnyerte a tornán. Diaconu Nicolae és Fejér Iván tanítványai 79 gólt szereztek és mindössze 20 gólt kaptak a mérkőzések során és nyolc pontos előnnyel utazhatnak az utolsó, bukaresti tornára.

A Crișul kerete: Holhoş Darius, Kabódi Milán, Boros David, Barta Patrik, Kádár Márton, Cercel Eduard, Dunca Marc, Berde Mihnea, Giosu Răzvan, Tőrös-Víg István, Trifa Răzvan, Tirla Eduard, Dumitru Sara, Achim Tudor, Rydzik Vivien.

A felnőttek alsóházi rájátszásának mérkőzéssorozatát két győzelemmel és egy döntetlennel zárta a Crișul, így az utolsó, bukaresti tornán a hatodik hely megszerzése lehet reális célkitűzés a nagyváradi együttes számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában