Felkészülés

2022.01.18. 09:16

Hóban, fagyban a tavasz felé

A Bihar megyei harmadosztályú labdarúgócsapatok közül – nem sokkal a Nagyváradi CAO-t követően – másodikként tegnap megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Félixfürdői Lotus is.

Forrás: Fotó: Teodor Biriș

F. Á.

Számos újonccal, de főként még ifjúsági korú játékossal a keretében kezdte meg a felkészülést a harmadosztályú bajnoki idényre a Félixfürdői Lotus. Gheorghe Ghiţ, Petre Ardelean és Nicolae Petre edzők hívó szavára a következő játékosok mondtak igent: Eduard Beke – Florin Pop, Cristian Oros, Salif Nogo, Marian Arsene, Cyrus Habakuk, Mădălin Popa, Claudiu Codoban, Ionuţ Ban, Noah Farcaş, Vlad Costea, Patrick Andraş, Alex Pintea, Tamas Paublusztig és Patrick Blăgea, illetve a 2004-es, 2005-ös és 2006-os születésű ifik, akik többnyire a Bihorul Sportközépiskola növendékei: Csapó Roland, Sebastian Cucu, David Mailinger, Bogdan Creţ, Denis Sala, Luca |ifra, Lucian Mănoiu, Laurenţiu Cristea és Sergiu Matiu. A kerethez később csatlakozik a sérüléséből még lábadozó Ghitea, Panc és Bala. Az ifjúsági játékosok keretbe építése miatt, a Lotus kérvényezni fogja a szövetségtől, hogy a hazai mérkőzéseit pénteken játssza, így az ifik vasárnap már pályára léphetnek a korosztályos bajnoki mérkőzéseiken.

A Lotus jelenleg a negyedik helyen áll a 10. csoport bajnoki tabelláján, és az alapszakaszból még három találkozót kell lejátszania: a Nagybányai Minaur (itthon), a Szatmárnémeti VSK (itthon) és a Nagyváradi CAO (idegenben) ellenit.

Az együttes január 31-től tíznapos edzőtáborozáson vesz részt Félixfürdőn, majd e hónap végétől négy barátságos mérkőzést is játszik a bajnokság kezdetéig: január 29-én a Vetési (Vetiş, Szatmár megyei IV. Liga) Viitorul, február 12-én a Mezőtelegdi Foresta, február 19-én a Lippai Şoimii, majd 26-án a Szilágysomlyói Sportul ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában