Kézilabda

2021.10.31. 19:54

Veretlenül zárták az őszi idényt a kézilabdázók

A másodosztályú kézilabda-bajnokságban érdekelt nagyváradi férfi együttes győzelemmel zárta az őszi idényt, az Egyetem SK női csapata viszont kikapott a legutóbbi fordulóban.

Fotós: Alexandre Dimou

SZ. Á.

Mindössze egy pont elvesztésével zárta a 2021/22-es másodosztályú kézilabda-bajnokság őszi idényét a Nagyváradi VSK férfi kézilabda-együttese. A George Tăutu edzette legénység múlt szombaton 23–13-as félidőt követően 45–30 arányban diadalmaskodott a Nagyszentmiklósi Unirea ellen, és magabiztosan vezeti a C csoportot.

A váradi alakulat gólszerzői: Mateaş (12 gól), Farcaş (7), Szabó (6), Oargă (5), Mledenciu (5), Munteanu (5), Sfârlea (3).

A forduló további eredményei: Craiovai Universitatea–Turnu Severini Drobeta 40–27, Temesvári Politehnica CSU–Temesvári Politehnica SCM 25–46, CSU Constantin Brâncuşi–Resicabányai VSK 32–42.

A bajnokság állása: 1. Nagyváradi VSK 21, 2. Resicabányai VSK 16, 3. Craiovai Universitatea 13, 4. Temesvári Politehnica SCM 12, 5. Nagyszentmiklósi Unirea 9, 6. Turnu Severini Drobeta 4, 7-8. Temesvári Politehnica SCU és CSU Constantin Brâncuşi egyaránt 3 ponttal. A visszavágó idény november 13-án kezdődik, amikor a váradiak a Temesvári Politehnica CSU vendégei lesznek. A másodosztályú női pontvadászatban hazai pályán szerepelt a Nagyváradi Egyetem SK, és 8–11-es félidő után 26–20 arányban maradt alul a Kolozsvári Egyetem csapatával szemben.

A váradi együttes összeállítása: Corha, Fulgescu – Snakovszki (4 gól), Vrabie (1), Abódi (1), Duţu (2), Toma, Preduca (1), Argyelan (6), Tudose (2), Deaconu (2), Horj (1), Zegrean, Bîscă, Bochiş, Hercuț.

E hétvégén a váradi lányok a Tordai Rebreanu alakulatának vendégei lesznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!