Kosárlabda

2021.10.31. 19:16

Változott a váradi kosarasok programja

A nagyváradi Antonio Alexe Sportarénában múlt hétvégén zajlott IKU Karate Európa-bajnokság miatt elmaradt a VSK U 6. fordulóbeli bajnoki mérkőzése, amelyet a Bukaresti Rapid ellen kellett volna lejátszania.

F. Á.

A Román Kosárlabda-szövetség (FRB), illetve a „játszótárs”, Bukaresti Rapid beleegyezésével elhalasztották a múlt hétvégére az Antonio Alexe Sportarénába lejátszani tervezett Nemzeti Liga-mérkőzést. A létesítményben ugyanis október 28–31. között rendezték meg az IKU Karate Európa-bajnokságot. A kosármeccset december 2-án – egy később kijelölendő időpontban – pótolják a mérkőző felek, közölte a FRB versenybizottsága. Ennek megfelelően a váradiak legközelebb november 3-án, szerdán 20 órától, a FIBA Európa-kupa negyedik fordulója keretében Varsóban, a H csoportot eddig száz százalékkal vezető Legia otthonában játsszák.

Hat nappal később, november 9-én, szintén a nemzetközi színtéren az FC Porto vendégei lesznek a váradiak, majd november 12-én vívják legközelebbi bajnoki találkozójukat, amikor az Antonio Alexe Sportarénában a Piteşti Argeş BCM U les az ellenfelük. A FIBA Európa-kupa első csoportkörének utolsó fordulójára november 17-én, 19 órától kerül sor Váradon, amikor a VSK U az általa múlt héten Magyarországon legyőzött Szolnoki Olajbányászt fogadja. Két nappal később újra útnak indulnak a váradi kosarasok, ugyanis november 20-án már Focşani-ban lépnek pályára román Nemzeti ligás találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában