Kézilabda

2021.08.03. 17:25

Újra edzésben a nagyváradi kézilabdázók

Fotó: Facebook/CSM Oradea - Handbal Masculin

BN-összeállítás

Megkezdték a felkészülést az új idényre a Nagyváradi VSK férfi kézilabda csapatának tagjai, miután a hét elején közös találkozón vettek részt az Antonio Alexe sportcsarnokban. A játékosokat George Tăutu vezetőedző, Nicușor Vașadi sportigazgató és Mircea Samarghitan a szakosztály menedzsere hívta össze hét elején, hogy megbeszéljék a közeljövő tennivalóit.

„Az egyértelmű, hogy sokkal jobban kell szerepeljünk, mint a tavalyi évben. Én személy szerint azt kívánom, hogy legyünk benne a legjobb négyben.” – fogalmazott az új, szeptemberben kezdődő idényre gondolva. Hozzátette, hogy célja egy olyan „kemény mag” kialakítása, mely tapasztaltabb játékosokból tevődik össze, ezért több olyan kézilabdázót is felkeresett, akikkel már a korábbi években is együttműködtek

A találkozón elhangzott az is, hogy jelenleg még nincsenek konkrét információk a csapatok számáról, melyek részt vesznek az A divízió 2021/2022-es idényében. Az edző elmagyarázta, ez azért lehetséges, mert a jelentkezési időszak egészen augusztus közepéig elhúzódik, így majd csak ezután lehet konkrétumokra számítani. Tăutu szerint háromféleképpen alakulhat a lebonyolítás: kettő, három vagy négy csoport lesz. „Elméletileg szeptember 18-án fog elkezdődni a bajnokság, de ebben még nem lehetünk teljesen biztosak, függ a koronavírusjárvány alakulásától is.” – mondta.

A keddi nappal tehát megkezdték az edzést, és nemsokára egy felmérést is el fognak végezni a játékosokkal, hogy lássák, milyen szintű a fizikai felkészültségük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában