Kézilabda

2021.03.18. 20:08

Székelyudvarhelyen vendégszerepel a VSK

Az eddigi kiábrándító eredményein próbál javítani a váradi kézilabdacsapat a másodosztályú bajnokság negyedik tornáján.

Fotó: Roby Boros

Jósa Attila

Székelyudvarhelyre utazott a Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata, hogy részt vegyen az A osztály C csoportjának negyedik tornáján, mely a hét második felében kezdődött. A George Tăutu edző által vezetett csapat jelenleg a hetedik, utolsó előtti helyen áll a táblázaton. Ebben az idényben mindössze három győzelmük volt, emellett hét vereséget számlálnak. A váradiak nagyon fiatal és tapasztalatlan kerettel rendelkeznek, így még a másodosztályban is csak egyszer sikerült a pályán kivívják a győzelmet, a másik két sikert „zöldasztalnál” aratták, miután az ellenfelek nem jelentek meg a mérkőzéseken. Az előző idényekhez képest az eddigi eredmények meglehetősen kiábrándítóak.

A székelyudvarhelyi torna első mérkőzése csütörtökön zajlott a temesváriak ellen, ma a Kolozsvári Universitatea ellen játszanak a nagyváradiak, szombat délelőtt 10-től pedig a Tordai Potaissa csapatával küzdenek meg. A sorozatot vasárnap 18 órától a házigazda Szejke elleni mérkőzéssel zárják. A mostani ellenfelei közül a VSK egyik csapatot sem sikerült legyőzze az őszi idényben, így ezúttal sem számíthatnak könnyű mérkőzésekre a váradi kézisek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában